Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cuchukas Die Wilden Widder
Julio 3 Tactiek GGJ001
56% Balbezit 44%
44% Spel op eigen helft 56%
20 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
45.6 gemiddelde waardering 31.8
formidabel Schieten redelijk
goed Passen slecht
matig Verdedigen redelijk


1e minuut.
Chapel passt de bal in één keer door. Kiełbowicz is nu in balbezit. Kiełbowicz passt de bal met de wreef. Polychroniou bereikt de bal nog maar net als eerste. Polychroniou haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Armanini verovert de bal door een tackle van achteren. Armanini geeft een lange en hoge pass. Chapel bereikt de bal nog maar net als eerste. Chapel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cuchukas - Die Wilden Widder 1:0

6e minuut.
Daar is Armanini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Armanini geeft de bal voor. Calogiuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Chapel onderschept slim de pass. Chapel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cuchukas - Die Wilden Widder 2:0

7e minuut.
Moreno met een sublieme pass. Farkuš rent richting de bal. Polychroniou verovert de bal door een tackle van achteren. Polychroniou haalt uit met een fantastische trap. Rosales maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cuchukas - Die Wilden Widder 3:0

14e minuut.
Tomczak geeft een hoge lob. Kiełbowicz kopt de bal weg. Polychroniou bereikt de bal nog maar net als eerste. Polychroniou draait met de bal, schiet en ... Rosales maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Trieb passt de bal in één keer door. Kiełbowicz rent richting de bal. Kiełbowicz passt de bal in één keer door. Polychroniou bereikt de bal nog maar net als eerste. Polychroniou draait met de bal, schiet en ... Rosales verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Calogiuri onderschept slim de pass. Magnani is nu in balbezit. Magnani geeft een lange en hoge pass. Chapel is nu in balbezit. Chapel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Magro niet meer kan verder spelen.

29e minuut.
Erős probeert naar een medespeler te passen. Vencedor probeert naar een medespeler te passen. Chapel bereikt de bal nog maar net als eerste. Chapel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cuchukas - Die Wilden Widder 4:0

33e minuut.
Armanini geeft een lange en hoge pass. Inworp. Magnani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cuchukas - Die Wilden Widder 4:1

36e minuut.
Vencedor rent richting de bal. Poparda probeert naar een medespeler te passen. Amortegui speelt de bal door. Moreno rent richting de bal. Moreno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cuchukas - Die Wilden Widder 4:2

40e minuut.
Farkuš is nu in balbezit. Poparda met een sublieme pass. Brocea bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno onderschept slim de pass. Moreno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cuchukas - Die Wilden Widder 4:3

43e minuut.
Poparda met een sublieme pass. Amortegui bereikt de bal nog maar net als eerste. Amortegui probeert naar een medespeler te passen. Farkuš bereikt de bal nog maar net als eerste. Farkuš schiet op doel. De bal raakt de paal.

45e minuut.
Inworp. Amortegui zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Poparda bereikt de bal nog maar net als eerste. Poparda geeft de bal voor. Shikov verovert de bal door een tackle van achteren. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Moreno is nu in balbezit. Moreno haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
cuchukas - Die Wilden Widder 4:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cuchukas 58%, Die Wilden Widder 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
cuchukas - Die Wilden Widder 4:4

52e minuut.
Poparda speelt de bal door. Vencedor speelt de bal door. Farkuš rent richting de bal. Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Pabiański geeft de bal voor. Calogiuri rent richting de bal. Chapel onderschept slim de pass. Chapel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cuchukas - Die Wilden Widder 5:4

56e minuut.
Magnani onderschept slim de pass. Klungelig pakt Busquets de bal. Chapel bereikt de bal nog maar net als eerste. Chapel geeft een lange en hoge pass. Polychroniou krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Shikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shikov met een sublieme pass. Kiełbowicz speelt de bal door. Polychroniou is nu in balbezit. Polychroniou draait met de bal, schiet en ... Rosales bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
cuchukas - Die Wilden Widder 6:4

72e minuut.
Farkuš met een sublieme pass. Roduit rent richting de bal. Polychroniou onderschept slim de pass. Polychroniou schiet op doel. Rosales werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Polychroniou bereikt de bal nog maar net als eerste. Polychroniou draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rosales kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Kiełbowicz geeft een hoge lob. Magnani controleert de bal met de borst. Chapel is nu in balbezit. Chapel schiet op doel. Rosales werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cuchukas - Die Wilden Widder 7:4

82e minuut.
Busquets rent richting de bal. Magnani onderschept slim de pass. Chapel onderschept slim de pass. Daar is Chapel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chapel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cuchukas - Die Wilden Widder 8:4

86e minuut.
Calogiuri geeft een hoge lob. Kiełbowicz speelt de bal door. Polychroniou rent richting de bal. Polychroniou draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cuchukas - Die Wilden Widder 9:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cuchukas 30%, Die Wilden Widder 70%.
cuchukas - Die Wilden Widder 9:4