Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Die Wilden Widder cuchukas
GGJ001 Tactiek Julio 3
44% Balbezit 56%
55% Spel op eigen helft 45%
3 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 14
33.5 gemiddelde waardering 48
redelijk Schieten formidabel
zwak Passen goed
redelijk Verdedigen matig


7e minuut.
Kiełbowicz rent richting de bal. Kiełbowicz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kastaneer de bal. Chapel rent richting de bal. Chapel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Die Wilden Widder - cuchukas 0:1

9e minuut.
Poparda passt de bal zonder na te denken. Amortegui rent richting de bal. Amortegui passt de bal zonder na te denken. Chapel is nu in balbezit. Chapel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Kiełbowicz rent richting de bal. Daar is Kiełbowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiełbowicz speelt de bal door. Chapel rent richting de bal. Chapel schiet op doel. Rosales bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Barrenechea kopt de bal weg. Pabiański is nu in balbezit. Pabiański geeft een lange en hoge pass. Polychroniou heeft problemen om de bal te vangen. Polychroniou schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Vencedor geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arapa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chapel rent richting de bal. Chapel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Erős met de inworp. Arapa geeft de bal voor. Polychroniou kopt de bal weg. Chapel is nu in balbezit. Chapel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Kiełbowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełbowicz geeft een lange en hoge pass. Arapa kopt de bal weg. Chapel rent richting de bal. Chapel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Barrero geeft een hoge lob. Polychroniou is nu in balbezit. Barrero verovert de bal door een tackle van achteren. Chapel rent richting de bal. Chapel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Polychroniou is nu in balbezit. Polychroniou draait met de bal, schiet en ... Rosales probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Die Wilden Widder - cuchukas 0:2

39e minuut.
Vencedor probeert naar een medespeler te passen. Polychroniou rent richting de bal. Polychroniou passt de bal zonder na te denken. Kiełbowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełbowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Die Wilden Widder - cuchukas 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Die Wilden Widder 60%, cuchukas 40%.
Die Wilden Widder - cuchukas 0:3

47e minuut.
Shikov geeft een lange en hoge pass. Arapa probeert naar een medespeler te passen. Chapel bereikt de bal nog maar net als eerste. Chapel draait met de bal, schiet en ... Rosales werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Trieb rent richting de bal. Trieb passt de bal zonder na te denken. Chapel bereikt de bal nog maar net als eerste. Chapel schiet op doel. Rosales maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Die Wilden Widder - cuchukas 0:4

55e minuut.
Piragua geeft een lange en hoge pass. Kiełbowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełbowicz speelt de bal door. Chapel bereikt de bal nog maar net als eerste. Chapel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Die Wilden Widder - cuchukas 0:5

62e minuut.
Trieb is nu in balbezit. Trieb met een sublieme pass. Záhorský bereikt de bal nog maar net als eerste. Chapel onderschept slim de pass. Chapel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chapel rent richting de bal. Chapel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Die Wilden Widder - cuchukas 0:6

82e minuut.
Pabiański geeft een hoge lob. Polychroniou kopt de bal weg. Vencedor heeft problemen om de bal te vangen. Chapel is nu in balbezit. Chapel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Vencedor heeft problemen om de bal te vangen. Arapa rent richting de bal. Arapa met een sublieme pass. Chapel is nu in balbezit. Chapel schiet op doel. Rosales bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Die Wilden Widder 51%, cuchukas 49%.
Die Wilden Widder - cuchukas 0:6