Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lunaysantiagox100 gajuares
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 18.2
slecht Schieten matig
slecht Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


2e minuut.
Valoyes is nu in balbezit. Ariza verovert de bal door een tackle van achteren. Ariza met een sublieme pass. Chávez is nu in balbezit. Chávez haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Mahecha is nu in balbezit. Mahecha passt de bal zonder na te denken. Grijalba rent richting de bal. Chávez is nu in balbezit. Chávez draait met de bal, schiet en ... Velasco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Reina geeft de bal voor. Yong-Ki controleert de bal met de borst. Valoyes rent richting de bal. Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas draait met de bal, schiet en ... Santoya kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Valoyes rent richting de bal. Valoyes draait met de bal, schiet en ... Santoya probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
lunaysantiagox100 - gajuares 0:1

37e minuut.
Valoyes heeft problemen om de bal te vangen. Yong-Ki is nu in balbezit. Valoyes onderschept slim de pass. Vargas rent richting de bal. Vargas haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
lunaysantiagox100 - gajuares 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lunaysantiagox100 42%, gajuares 58%.
lunaysantiagox100 - gajuares 0:2

47e minuut.
Ariza geeft een lange en hoge pass. Trujillo Gaviria bereikt de bal nog maar net als eerste. Trujillo Gaviria passt de bal zonder na te denken. Grijalba rent richting de bal. Grijalba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
lunaysantiagox100 - gajuares 1:2

61e minuut.
Correa rent richting de bal. Correa passt de bal met de wreef. Daar is Agredo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chávez is nu in balbezit. Chávez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Roa rent richting de bal. Vargas verovert de bal door een tackle van achteren. Vargas passt de bal met de wreef. Valoyes rent richting de bal. Valoyes haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
lunaysantiagox100 - gajuares 1:3

72e minuut.
Mahecha is nu in balbezit. Mahecha geeft een lange en hoge pass. Vallejo kopt de bal weg. Grijalba is nu in balbezit. Grijalba haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lunaysantiagox100 44%, gajuares 56%.
lunaysantiagox100 - gajuares 1:3