Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
real orejon CANINOS
esteban Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
8 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 16.3
waardeloos Schieten hopeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Rolón bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolón geeft een hoge lob. Prieto heeft problemen om de bal te vangen. Quijano rent richting de bal. Quijano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
real orejon - CANINOS 0:1

5e minuut.
Prieto geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ricaurte met de inworp. Jaimes rent richting de bal. Jaimes geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Jaimes is nu in balbezit. Tovar verovert de bal door een tackle van achteren. Tovar speelt de bal door. Trejos is nu in balbezit. Trejos schiet op doel. Landázuri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sequeda rent richting de bal. Sequeda haalt uit met een fantastische trap. Landázuri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
real orejon - CANINOS 1:1

43e minuut.
Palacio probeert naar een medespeler te passen. Gacha bereikt de bal nog maar net als eerste. Gacha passt de bal in één keer door. Trejos rent richting de bal. Trejos haalt uit met een fantastische trap. Landázuri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
real orejon - CANINOS 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real orejon 63%, CANINOS 37%.
real orejon - CANINOS 2:1

52e minuut.
Arroyo met een sublieme pass. Gacha bereikt de bal nog maar net als eerste. Gacha passt de bal in één keer door. Trejos is nu in balbezit. Trejos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Palacio met een sublieme pass. Ricaurte is nu in balbezit. Ricaurte passt de bal met de wreef. Jaimes rent richting de bal. Jaimes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Ricaurte probeert naar een medespeler te passen. Abella is nu in balbezit. Abella geeft de bal voor. Jaimes is nu in balbezit. Jaimes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Urrutia rent richting de bal. Urrutia geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rolón met de inworp. Jaimes geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Daar is Gacha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palacio rent richting de bal. Palacio probeert naar een medespeler te passen. Jaimes bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaimes schiet op doel. Lozada probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Jaimes probeert naar een medespeler te passen. Sequeda rent richting de bal. Caicedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sequeda onderschept slim de pass. Sequeda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real orejon 65%, CANINOS 35%.
real orejon - CANINOS 2:1