Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
real orejon cuchukas
esteban Tactiek Julio 3
38% Balbezit 62%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 37
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
18 gemiddelde waardering 41.1
poor Schieten formidable
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen average


2e minuut.
Busquets speelt de bal door. Polychroniou rent richting de bal. Prieto begaat een overtreding. Polychroniou raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kiełbowicz neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Lozada kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Kiełbowicz speelt de bal door. Polychroniou rent richting de bal. Polychroniou passt de bal in één keer door. Chapel rent richting de bal. Chapel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Chapel probeert naar een medespeler te passen. Polychroniou is nu in balbezit. Polychroniou passt de bal met de wreef. Kiełbowicz rent richting de bal. Kiełbowicz geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Pabiański passt de bal met de wreef. Urrutia rent richting de bal. Urrutia geeft een hoge lob. Klungelig pakt Chapel de bal. Chapel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Polychroniou bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto is nu in balbezit. Polychroniou onderschept slim de pass. Polychroniou schiet op doel. Lozada probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
real orejon - cuchukas 0:1

19e minuut.
Sequeda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jaimes rent richting de bal. Busquets bereikt de bal nog maar net als eerste. Chapel bereikt de bal nog maar net als eerste. Chapel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
real orejon - cuchukas 0:2

22e minuut.
Busquets kopt de bal weg. Kiełbowicz heeft problemen om de bal te vangen. Kiełbowicz speelt de bal door. Chapel is nu in balbezit. Chapel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Kiełbowicz is nu in balbezit. Gacha rent richting de bal. Kiełbowicz onderschept slim de pass. Kiełbowicz geeft een hoge lob. Chapel krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lozada probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Daar is Busquets, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Busquets passt de bal zonder na te denken. Huérfano rent richting de bal. Polychroniou onderschept slim de pass. Polychroniou schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Kiełbowicz is nu in balbezit. Kiełbowicz geeft de bal voor. Klungelig pakt Busquets de bal. Polychroniou is nu in balbezit. Polychroniou schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Polychroniou passt de bal in één keer door. Kiełbowicz is nu in balbezit. Polychroniou bereikt de bal nog maar net als eerste. Polychroniou schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
real orejon - cuchukas 0:3

38e minuut.
Pabiański met een snelle inworp. Chapel heeft problemen om de bal te vangen. Jaimes is nu in balbezit. Chapel onderschept slim de pass. Chapel geeft de bal voor. Lozada kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Polychroniou heeft problemen om de bal te vangen. Buendía rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Polychroniou. Polychroniou krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Armanini is nu in balbezit. Armanini geeft een hoge lob. Polychroniou kopt de bal weg. Chapel bereikt de bal nog maar net als eerste. Chapel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Trieb passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Polychroniou de bal. Huérfano rent richting de bal. Polychroniou verovert de bal door een tackle van achteren. Polychroniou haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Chapel speelt de bal door. Kiełbowicz is nu in balbezit. Kiełbowicz passt de bal met de wreef. Polychroniou bereikt de bal nog maar net als eerste. Polychroniou haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
real orejon - cuchukas 0:4

45e minuut.
Chapel passt de bal zonder na te denken. Trieb bereikt de bal nog maar net als eerste. Trieb geeft een hoge lob. Polychroniou bereikt de bal nog maar net als eerste. Polychroniou haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real orejon 81%, cuchukas 19%.
real orejon - cuchukas 0:4

47e minuut.
Polychroniou haalt uit met een fantastische trap. Lozada speelt de bal door. Trieb kopt de bal weg. Klungelig pakt Polychroniou de bal. Polychroniou haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Polychroniou rent richting de bal. Polychroniou geeft een lange en hoge pass. Chapel bereikt de bal nog maar net als eerste. Chapel draait met de bal, schiet en ... Lozada probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
real orejon - cuchukas 0:5

60e minuut.
Trieb passt de bal zonder na te denken. Kiełbowicz rent richting de bal. Polychroniou is nu in balbezit. Polychroniou haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Inworp. Gacha met een snelle inworp. Polychroniou rent richting de bal. Polychroniou haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
real orejon - cuchukas 0:6

68e minuut.
Polychroniou rent richting de bal. Polychroniou geeft de bal voor. Klungelig pakt Tovar de bal. Chapel bereikt de bal nog maar net als eerste. Chapel haalt uit met een fantastische trap. Lozada kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
real orejon - cuchukas 0:7

69e minuut.
Urrutia geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Busquets met een snelle inworp. Chapel is nu in balbezit. Chapel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Polychroniou kopt de bal weg. Klungelig pakt Buendía de bal. Pabiański speelt de bal door. Chapel bereikt de bal nog maar net als eerste. Chapel schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Polychroniou probeert de bal met de borst te controleren. Polychroniou draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Busquets is nu in balbezit. Gacha onderschept slim de pass. Gacha speelt de bal door. Polychroniou bereikt de bal nog maar net als eerste. Polychroniou schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chapel bereikt de bal nog maar net als eerste. Chapel schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
real orejon - cuchukas 0:8

75e minuut.
García met een sublieme pass. Sequeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Polychroniou onderschept slim de pass. Polychroniou haalt uit met een fantastische trap. Lozada kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kiełbowicz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tovar kopt de bal weg. Klungelig pakt Polychroniou de bal. Polychroniou draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Lozada trapt de bal weg. Busquets kopt de bal weg. Klungelig pakt Urrutia de bal. Chapel rent richting de bal. Chapel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
real orejon - cuchukas 0:9

85e minuut.
Jaimes is nu in balbezit. Busquets verovert de bal door een tackle van achteren. Busquets probeert naar een medespeler te passen. Daar is Chapel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chapel met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real orejon 80%, cuchukas 20%.
real orejon - cuchukas 0:9