Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cuchukas real orejon
Julio 3 Tactiek esteban
64% Balbezit 36%
22% Spel op eigen helft 78%
36 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.4 gemiddelde waardering 18.8
formidable Schieten poor
good Passen poor
average Verdedigen poor


6e minuut.
Busquets verovert de bal door een tackle van achteren. Busquets speelt de bal door. Chapel rent richting de bal. Chapel haalt uit met een fantastische trap. Lozada werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Gacha kopt de bal weg. Trieb rent richting de bal. Trieb passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Polychroniou de bal. Polychroniou schiet op doel. Lozada bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Klungelig pakt Kiełbowicz de bal. Kiełbowicz geeft de bal voor. Jaimes heeft problemen om de bal te vangen. Chapel rent richting de bal. Chapel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Inworp. Busquets met een snelle inworp. Chapel bereikt de bal nog maar net als eerste. Chapel draait met de bal, schiet en ... Lozada maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
cuchukas - real orejon 1:0

13e minuut.
Urrutia onderschept slim de pass. Urrutia geeft de bal voor. Tomczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sequeda verovert de bal door een tackle van achteren. Sequeda schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Busquets passt de bal in één keer door. Trieb is nu in balbezit. Trieb passt de bal zonder na te denken. Kiełbowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełbowicz schiet op doel. Lozada verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Kiełbowicz geeft een hoge lob. Chapel rent richting de bal. Urrutia legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chapel is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chapel legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
cuchukas - real orejon 2:0

20e minuut.
Polychroniou verovert de bal door een tackle van achteren. Polychroniou passt de bal met de wreef. Kiełbowicz rent richting de bal. Kiełbowicz geeft een lange en hoge pass. Chapel krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Kiełbowicz rent richting de bal. Kiełbowicz geeft een hoge lob. Busquets heeft problemen om de bal te vangen. Chapel rent richting de bal. Chapel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Trieb rent richting de bal. Trieb passt de bal zonder na te denken. Chapel bereikt de bal nog maar net als eerste. Chapel draait met de bal, schiet en ... Lozada werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
cuchukas - real orejon 3:0

31e minuut.
Kiełbowicz rent richting de bal. Kiełbowicz passt de bal in één keer door. Jaimes is nu in balbezit. Chapel onderschept slim de pass. Chapel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Trieb met een sublieme pass. Kiełbowicz rent richting de bal. Kiełbowicz passt de bal in één keer door. Chapel is nu in balbezit. Chapel schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Polychroniou de bal. Polychroniou draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
cuchukas - real orejon 4:0

44e minuut.
Busquets rent richting de bal. Busquets passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Polychroniou de bal. Polychroniou haalt uit met een fantastische trap. Lozada maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cuchukas - real orejon 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cuchukas 27%, real orejon 73%.
cuchukas - real orejon 5:0

50e minuut.
Busquets bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrutia bereikt de bal nog maar net als eerste. Chapel verovert de bal door een tackle van achteren. Chapel draait met de bal, schiet en ... Lozada maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cuchukas - real orejon 6:0

54e minuut.
Polychroniou is nu in balbezit. Buendía tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Polychroniou is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kiełbowicz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Chapel krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Pabiański passt de bal in één keer door. Kiełbowicz speelt de bal door. Polychroniou rent richting de bal. Polychroniou haalt uit met een fantastische trap. Lozada werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cuchukas - real orejon 7:0

62e minuut.
García met een sublieme pass. Klungelig pakt Buendía de bal. Polychroniou rent richting de bal. Polychroniou haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Huérfano heeft problemen om de bal te vangen. Polychroniou is nu in balbezit. Polychroniou schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Pabiański verovert de bal door een tackle van achteren. Pabiański probeert naar een medespeler te passen. Kiełbowicz met een sublieme pass. Polychroniou bereikt de bal nog maar net als eerste. Polychroniou schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chapel rent richting de bal. Chapel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cuchukas - real orejon 8:0

70e minuut.
Chapel geeft de bal voor. Kiełbowicz kopt de bal weg. Buendía heeft problemen om de bal te vangen. Polychroniou rent richting de bal. Polychroniou schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cuchukas - real orejon 9:0

74e minuut.
Trieb zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kiełbowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełbowicz geeft de bal voor. Busquets is nu in balbezit. Busquets draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Inworp. Pabiański met een snelle inworp. Chapel is nu in balbezit. Chapel draait met de bal, schiet en ... Lozada werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cuchukas - real orejon 10:0

82e minuut.
Busquets bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaimes verovert de bal door een tackle van achteren. Jaimes speelt de bal door. Chapel bereikt de bal nog maar net als eerste. Chapel draait met de bal, schiet en ... Lozada verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Polychroniou bereikt de bal nog maar net als eerste. Polychroniou draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Lozada probeert wanhopig de bal te grijpen. Daar is Prieto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Polychroniou is nu in balbezit. Polychroniou draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cuchukas - real orejon 11:0

84e minuut.
Kiełbowicz is nu in balbezit. Polychroniou bereikt de bal nog maar net als eerste. Polychroniou geeft een lange en hoge pass. Chapel rent richting de bal. Chapel draait met de bal, schiet en ... Paal!

87e minuut.
Pabiański speelt de bal door. Busquets bereikt de bal nog maar net als eerste. Busquets met een sublieme pass. Chapel bereikt de bal nog maar net als eerste. Chapel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Polychroniou is nu in balbezit. Polychroniou draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cuchukas - real orejon 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cuchukas 17%, real orejon 83%.
cuchukas - real orejon 12:0