Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gajuares ROJO Y BLANCO
Normal Tactiek at3
39% Balbezit 61%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 39.3
average Schieten solid
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen average


5e minuut.
Emeç is nu in balbezit. Barreto onderschept slim de pass. Barreto probeert naar een medespeler te passen. Hamel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Nyabaro passt de bal in één keer door. Luban is nu in balbezit. Luban passt de bal in één keer door. Emeç is nu in balbezit. Emeç draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Reina geeft de bal voor. Zaccaro kopt de bal weg. Emeç is nu in balbezit. Emeç draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gajuares - ROJO Y BLANCO 0:1

22e minuut.
Quijano passt de bal zonder na te denken. Zaccaro speelt de bal door. Daar is Caragiale, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valoyes bereikt de bal nog maar net als eerste. Valoyes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Quijano probeert de bal aan de voet te houden. Hamel bereikt de bal nog maar net als eerste. Reina legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hamel is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Emeç legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
gajuares - ROJO Y BLANCO 0:2

29e minuut.
Cacoveanu heeft problemen om de bal te vangen. Cacoveanu met een sublieme pass. Hamel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamel schiet op doel. Velasco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
gajuares - ROJO Y BLANCO 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gajuares 71%, ROJO Y BLANCO 29%.
gajuares - ROJO Y BLANCO 0:3

48e minuut.
Reina bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyabaro verovert de bal door een tackle van achteren. Nyabaro met een sublieme pass. Emeç is nu in balbezit. Emeç draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Luban is nu in balbezit. Luban geeft een hoge lob. Emeç heeft problemen om de bal te vangen. Emeç draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gajuares - ROJO Y BLANCO 0:4

55e minuut.
Inworp. Vallejo met een snelle inworp. Zaccaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas onderschept slim de pass. Vargas geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Caragiale trapt de bal weg. Cacoveanu kopt de bal weg. Hamel is nu in balbezit. Emeç rent richting de bal. Emeç schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Klungelig pakt Vargas de bal. Quijano is nu in balbezit. Reina rent richting de bal. Luban verovert de bal door een tackle van achteren. Luban haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Reina rent richting de bal. Luban verovert de bal door een tackle van achteren. Luban passt de bal met de wreef. Hamel rent richting de bal. Hamel haalt uit met een fantastische trap. Paal! Velasco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gajuares - ROJO Y BLANCO 0:5

65e minuut.
Mugo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vargas. Mugo raakt geblesseerd tijdens het duel. Mugo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Arias heeft problemen om de bal te vangen. Luban geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Emeç is nu in balbezit. Emeç probeert naar een medespeler te passen. Luban bereikt de bal nog maar net als eerste. Luban schiet op doel. Velasco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gajuares - ROJO Y BLANCO 0:6

73e minuut.
Luban bereikt de bal nog maar net als eerste. Luban probeert naar een medespeler te passen. Oliveros bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamel onderschept slim de pass. Hamel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gajuares - ROJO Y BLANCO 0:7

76e minuut.
Daar is Hamel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luban is nu in balbezit. Reina rent richting de bal. Luban onderschept slim de pass. Luban schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Cacoveanu rent richting de bal. Cacoveanu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Barreto de bal. Emeç bereikt de bal nog maar net als eerste. Emeç draait met de bal, schiet en ... Paal! Daar is Arias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luban bereikt de bal nog maar net als eerste. Luban draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
gajuares - ROJO Y BLANCO 0:8

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bertel met de inworp. Mahecha is nu in balbezit. Hamel verovert de bal door een tackle van achteren. Hamel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gajuares 77%, ROJO Y BLANCO 23%.
gajuares - ROJO Y BLANCO 0:8