Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lunaysantiagox100 Malanito F.C.
Normal Tactiek 442
45% Balbezit 55%
67% Spel op eigen helft 33%
4 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 30.3
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen weak
poor Verdedigen adequate


7e minuut.
Nicolici speelt de bal door. Daar is Rogado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rogado geeft de bal voor. Pepic rent richting de bal. Pepic schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Izaola is nu in balbezit. Ferreira is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Izaola. Izaola krijgt een gele kaart. Ferreira raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

25e minuut.
Rogado kopt de bal weg. Izaola heeft problemen om de bal te vangen. Izaola met een sublieme pass. Pepic bereikt de bal nog maar net als eerste. Pepic haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
lunaysantiagox100 - Malanito F.C. 0:1

26e minuut.
Grijalba passt de bal met de wreef. Izaola is nu in balbezit. Correa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Correa krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Pepic heeft problemen om de bal te vangen. Izaola is nu in balbezit. Izaola speelt de bal door. Berthoud rent richting de bal. Berthoud haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lunaysantiagox100 63%, Malanito F.C. 37%.
lunaysantiagox100 - Malanito F.C. 0:1

53e minuut.
Pepic heeft problemen om de bal te vangen. Ferreira rent richting de bal. Pepic verovert de bal door een tackle van achteren. Pepic haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Rubio de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Żak onderschept slim de pass. Żak speelt de bal door. Pérez Jaramillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Berthoud rent richting de bal. Berthoud draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
lunaysantiagox100 - Malanito F.C. 0:2

90e minuut.
Grijalba kopt de bal weg. Leiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Trujillo Gaviria tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Trujillo Gaviria krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lunaysantiagox100 71%, Malanito F.C. 29%.
lunaysantiagox100 - Malanito F.C. 0:2