Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CANINOS Die Wilden Widder
Normal Tactiek GGJ001
39% Balbezit 61%
77% Spel op eigen helft 23%
3 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 30.2
waardeloos Schieten redelijk
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


8e minuut.
Barriga is nu in balbezit. Mateus verovert de bal door een tackle van achteren. Mateus speelt de bal door. Genghini bereikt de bal nog maar net als eerste. Genghini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Liévano verovert de bal door een tackle van achteren. Liévano geeft een hoge lob. Quijano bereikt de bal nog maar net als eerste. Quijano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Palacio is nu in balbezit. Palacio passt de bal met de wreef. Liévano bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrenechea is nu in balbezit. Barrenechea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Ciobănescu speelt de bal door. Barrenechea bereikt de bal nog maar net als eerste. Patynek rent richting de bal. Barrenechea rent richting de bal. Barrenechea schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Genghini rent richting de bal. Genghini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CANINOS - Die Wilden Widder 0:1

27e minuut.
Ricaurte met de inworp. Patynek is nu in balbezit. Jaimes begaat een overtreding. Jaimes krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Patynek rent richting de bal. Abella onderschept slim de pass. Abella geeft een hoge lob. Quijano bereikt de bal nog maar net als eerste. Quijano schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Palacio geeft de bal voor. Inworp. Mateus met een snelle inworp. Jachacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jachacz geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Doeltrap. Landázuri met een harde bal richting middenveld. Mateus kopt de bal weg. Genghini is nu in balbezit. Genghini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Palacio rent richting de bal. Patynek met een sublieme pass. Genghini bereikt de bal nog maar net als eerste. Genghini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CANINOS - Die Wilden Widder 0:2

39e minuut.
Quijano probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Jaimes de bal. Genghini is nu in balbezit. Barrenechea bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrenechea draait met de bal, schiet en ... Landázuri bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
CANINOS - Die Wilden Widder 0:3

44e minuut.
Piragua geeft een hoge lob. Barajas geeft een lange en hoge pass. Quijano bereikt de bal nog maar net als eerste. Quijano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CANINOS - Die Wilden Widder 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CANINOS 76%, Die Wilden Widder 24%.
CANINOS - Die Wilden Widder 1:3

49e minuut.
Piragua is nu in balbezit. Piragua geeft een hoge lob. Klungelig pakt Liévano de bal. Genghini rent richting de bal. Genghini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barrero met een snelle inworp. Palacio is nu in balbezit. Patynek onderschept slim de pass. Patynek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Genghini geeft een lange en hoge pass. Patynek kopt de bal weg. Barrenechea is nu in balbezit. Barrenechea schiet op doel. Landázuri probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Genghini is nu in balbezit. Patynek bereikt de bal nog maar net als eerste. Genghini is nu in balbezit. Barrenechea is nu in balbezit. Barrenechea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Jaimes kopt de bal weg. Daar is Piragua, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patynek bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrenechea bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrenechea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CANINOS - Die Wilden Widder 1:4

80e minuut.
Mateus kopt de bal weg. Klungelig pakt Barrenechea de bal. Abella is nu in balbezit. Barrenechea onderschept slim de pass. Barrenechea haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Liévano geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mateus met de inworp. Genghini is nu in balbezit. Genghini geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CANINOS 79%, Die Wilden Widder 21%.
CANINOS - Die Wilden Widder 1:4