Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ROJO Y BLANCO real orejon
at3 Tactiek esteban
67% Balbezit 33%
24% Spel op eigen helft 76%
33 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
41.6 gemiddelde waardering 18.9
solid Schieten poor
average Passen poor
adequate Verdedigen poor


2e minuut.
Jaimes bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyabaro verovert de bal door een tackle van achteren. Nyabaro passt de bal zonder na te denken. Hamel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Emeç heeft problemen om de bal te vangen. Emeç kopt de bal weg. Luban kan de bal niet met de borst controleren. Luban schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ROJO Y BLANCO - real orejon 1:0

12e minuut.
Cacoveanu verovert de bal door een tackle van achteren. Sequeda onderschept slim de pass. García heeft problemen om de bal te vangen. Sequeda rent richting de bal. Sequeda haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Fuglík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Jaimes bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacoveanu verovert de bal door een tackle van achteren. Cacoveanu met een sublieme pass. Luban rent richting de bal. Luban draait met de bal, schiet en ... Lozada bokst de bal weg. Emeç is nu in balbezit. Emeç draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ROJO Y BLANCO - real orejon 2:0

18e minuut.
Mugo is nu in balbezit. Mugo geeft de bal voor. Emeç rent richting de bal. Emeç geeft de bal voor. Luban maakt een snoekduik en kopt de bal. Lozada bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Luban geeft de bal voor. Emeç rent richting de bal. Emeç geeft een hoge lob. Luban bereikt de bal nog maar net als eerste. Luban haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Doeltrap. Lozada met een harde bal richting middenveld. Mugo kopt de bal weg. Emeç bereikt de bal nog maar net als eerste. Emeç schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Lozada met een harde bal richting middenveld. Zaccaro kopt de bal weg. Emeç is nu in balbezit. Emeç draait met de bal, schiet en ... Lozada werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ROJO Y BLANCO - real orejon 3:0

37e minuut.
Luban met een sublieme pass. Nyabaro rent richting de bal. Nyabaro met een sublieme pass. Luban rent richting de bal. Luban schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fuglík trapt de bal weg. Luban kopt de bal weg. Daar is Emeç, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Emeç haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lozada trapt de bal weg van het doel. Cacoveanu kopt de bal weg. Luban rent richting de bal. Luban haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ROJO Y BLANCO - real orejon 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ROJO Y BLANCO 34%, real orejon 66%.
ROJO Y BLANCO - real orejon 4:0

47e minuut.
Cacoveanu heeft problemen om de bal te vangen. Cacoveanu geeft een hoge lob. Huérfano heeft problemen om de bal te vangen. Emeç bereikt de bal nog maar net als eerste. Emeç haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ROJO Y BLANCO - real orejon 5:0

52e minuut.
García controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Zaccaro neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Urrutia de bal. Luban rent richting de bal. Luban haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Prieto geeft een lange en hoge pass. Büyükburç geeft de bal voor. Emeç heeft problemen om de bal te vangen. Hamel rent richting de bal. Hamel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ROJO Y BLANCO - real orejon 6:0

58e minuut.
Sequeda rent richting de bal. Büyükburç rent richting de bal. Büyükburç geeft een hoge lob. Luban bereikt de bal nog maar net als eerste. Luban schiet op doel. De bal raakt de paal. Nyabaro geeft een hoge lob. Emeç heeft problemen om de bal te vangen. Hamel is nu in balbezit. Hamel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ROJO Y BLANCO - real orejon 7:0

61e minuut.
Emeç bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacoveanu rent richting de bal. Cacoveanu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Emeç de bal. Emeç geeft de bal voor. Lozada bokst de bal weg. Luban is nu in balbezit. Luban haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ROJO Y BLANCO - real orejon 8:0

63e minuut.
García speelt de bal door. Sequeda heeft problemen om de bal te vangen. Emeç rent richting de bal. Emeç draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Lozada met een harde bal richting middenveld. Emeç is nu in balbezit. Emeç geeft de bal voor. Hamel rent richting de bal. Hamel schiet op doel. Lozada kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Luban rent richting de bal. Luban haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ROJO Y BLANCO - real orejon 9:0

65e minuut.
Sequeda geeft een hoge lob. Luban bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaimes begaat een overtreding. Jaimes krijgt een gele kaart. Luban is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mugo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
GOOOAAAAAAL!!!
ROJO Y BLANCO - real orejon 10:0

79e minuut.
Doeltrap. Lozada trapt de bal weg. Buendía kopt de bal weg. Emeç is nu in balbezit. Emeç draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Huérfano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Emeç is nu in balbezit. Emeç schiet op doel. Lozada probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ROJO Y BLANCO - real orejon 11:0

89e minuut.
Inworp. Zaccaro met een snelle inworp. Cacoveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacoveanu geeft een hoge lob. Luban krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
ROJO Y BLANCO - real orejon 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ROJO Y BLANCO 15%, real orejon 85%.
ROJO Y BLANCO - real orejon 12:0