Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
real orejon ROJO Y BLANCO
esteban Tactiek at3
34% Balbezit 66%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 32
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
17.7 gemiddelde waardering 36.7
slecht Schieten solide
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen matig


2e minuut.
Mugo passt de bal in één keer door. Zaccaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaccaro passt de bal in één keer door. Emeç is nu in balbezit. Emeç draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Luban verovert de bal door een tackle van achteren. Luban passt de bal in één keer door. Mugo speelt de bal door. Cislariu rent richting de bal. Cislariu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Zaccaro probeert naar een medespeler te passen. Emeç bereikt de bal nog maar net als eerste. Emeç geeft de bal voor. Prieto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Luban maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real orejon - ROJO Y BLANCO 0:1

13e minuut.
Víg kopt de bal weg. Luban met een sublieme pass. Nyabaro is nu in balbezit. Nyabaro geeft een lange en hoge pass. Emeç springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Jaimes passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Zaccaro de bal. Zaccaro geeft de bal voor. Cislariu rent richting de bal. Cislariu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
real orejon - ROJO Y BLANCO 0:2

23e minuut.
Nyabaro speelt de bal door. Luban rent richting de bal. Luban passt de bal met de wreef. Emeç rent richting de bal. Emeç haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Büyükburç speelt de bal door. Luban bereikt de bal nog maar net als eerste. Luban geeft de bal voor. Emeç bereikt de bal nog maar net als eerste. Emeç haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Arroyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacoveanu verovert de bal door een tackle van achteren. Cacoveanu passt de bal in één keer door. Luban rent richting de bal. Luban draait met de bal, schiet en ... Lozada kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Emeç krijgt zijn hoofd ertegen. Lozada maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real orejon - ROJO Y BLANCO 0:3

45e minuut.
Luban geeft een hoge lob. Emeç rent richting de bal. Emeç geeft de bal voor. Luban is nu in balbezit. Luban haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
real orejon - ROJO Y BLANCO 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real orejon 77%, ROJO Y BLANCO 23%.
real orejon - ROJO Y BLANCO 0:4

47e minuut.
Jaimes bereikt de bal nog maar net als eerste. Luban verovert de bal door een tackle van achteren. Luban geeft een lange en hoge pass. Mugo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mugo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Doeltrap. Lozada trapt de bal weg. Zaccaro kopt de bal weg. Luban is nu in balbezit. Luban haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Prieto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Emeç bereikt de bal nog maar net als eerste. Emeç draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Trejos stond buitenspel. Víg neemt vlug de vrije trap. Emeç rent richting de bal. Emeç schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
real orejon - ROJO Y BLANCO 0:5

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lozada trapt de bal weg. Gacha heeft problemen om de bal te vangen. Emeç bereikt de bal nog maar net als eerste. Emeç draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
real orejon - ROJO Y BLANCO 0:6

56e minuut.
Klungelig pakt Nyabaro de bal. Nyabaro speelt de bal door. Emeç bereikt de bal nog maar net als eerste. Emeç haalt uit met een fantastische trap. Lozada werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real orejon - ROJO Y BLANCO 0:7

59e minuut.
Mugo kopt de bal weg. Tovar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Emeç is nu in balbezit. Emeç draait met de bal, schiet en ... Lozada probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
real orejon - ROJO Y BLANCO 0:8

72e minuut.
Luban is nu in balbezit. Luban haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Urrutia de bal onder controle te krijgen. Nyabaro is nu in balbezit. Nyabaro geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Inworp. Nyabaro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Luban, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luban geeft een lange en hoge pass. Emeç rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Luban raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Valenzuela komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Urrutia geeft de bal voor. Zaccaro rent richting de bal. Zaccaro met een sublieme pass. Cacoveanu rent richting de bal. Cacoveanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Mugo passt de bal in één keer door. Nyabaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyabaro passt de bal met de wreef. Cislariu is nu in balbezit. Cislariu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
real orejon - ROJO Y BLANCO 0:9

83e minuut.
Nyabaro raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Leca komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Víg probeert naar een medespeler te passen. Mugo kan de bal niet met de borst controleren. Mugo geeft een hoge lob. Emeç rent richting de bal. Emeç geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Lozada met een sublieme pass. Arroyo kopt de bal weg. Emeç is nu in balbezit. Emeç schiet op doel. Lozada probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Na een snelle pass probeert Valenzuela de bal onder controle te krijgen. Paal! Valenzuela is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
real orejon - ROJO Y BLANCO 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real orejon 91%, ROJO Y BLANCO 9%.
real orejon - ROJO Y BLANCO 0:10