Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gajuares cuchukas
Normal Tactiek Julio 3
35% Balbezit 65%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 51
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 39.8
matig Schieten formidabel
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen matig


3e minuut.
Inworp. Busquets zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Reina rent richting de bal. Chapel verovert de bal door een tackle van achteren. Chapel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gajuares - cuchukas 0:1

5e minuut.
Mahecha rent richting de bal. Kiełbowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Kiełbowicz passt de bal zonder na te denken. Polychroniou is nu in balbezit. Polychroniou haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gajuares - cuchukas 0:2

8e minuut.
Vargas kopt de bal weg. Daar is Armanini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Armanini passt de bal zonder na te denken. Chapel bereikt de bal nog maar net als eerste. Chapel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gajuares - cuchukas 0:3

10e minuut.
Armanini probeert naar een medespeler te passen. Busquets bereikt de bal nog maar net als eerste. Busquets met een sublieme pass. Chapel rent richting de bal. Chapel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gajuares - cuchukas 0:4

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Busquets met de inworp. Chapel met een sublieme pass. Kiełbowicz rent richting de bal. Kiełbowicz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Polychroniou kopt de bal weg. Klungelig pakt Arias de bal. Chapel is nu in balbezit. Chapel schiet op doel. Velasco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gajuares - cuchukas 0:5

20e minuut.
Kiełbowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełbowicz geeft de bal voor. Busquets probeert naar een medespeler te passen. Chapel controleert de bal met de borst. Chapel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Busquets zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chapel bereikt de bal nog maar net als eerste. Quijano bereikt de bal nog maar net als eerste. Chapel onderschept slim de pass. Chapel haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Barreto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Polychroniou bereikt de bal nog maar net als eerste. Polychroniou schiet op doel. Velasco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gajuares - cuchukas 0:6

24e minuut.
Kiełbowicz geeft een lange en hoge pass. Chapel heeft problemen om de bal te vangen. Quijano is nu in balbezit. Chapel verovert de bal door een tackle van achteren. Chapel haalt uit met een fantastische trap. Velasco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
gajuares - cuchukas 0:7

27e minuut.
Busquets geeft een lange en hoge pass. Polychroniou bereikt de bal nog maar net als eerste. Polychroniou passt de bal met de wreef. Chapel is nu in balbezit. Chapel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Busquets speelt de bal door. Kiełbowicz is nu in balbezit. Polychroniou is nu in balbezit. Polychroniou schiet op doel. Velasco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Velasco trapt de bal weg van het doel. Pabiański kopt de bal weg. Polychroniou is nu in balbezit. Polychroniou draait met de bal, schiet en ... Velasco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
gajuares - cuchukas 0:8

37e minuut.
Mahecha probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Busquets geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Polychroniou rent richting de bal. Polychroniou haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Chapel rent richting de bal. Chapel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Vallejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełbowicz onderschept slim de pass. Kiełbowicz passt de bal zonder na te denken. Polychroniou bereikt de bal nog maar net als eerste. Polychroniou draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Polychroniou passt de bal zonder na te denken. Pabiański rent richting de bal. Daar is Busquets, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chapel bereikt de bal nog maar net als eerste. Chapel schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Chapel rent richting de bal. Chapel passt de bal in één keer door. Polychroniou is nu in balbezit. Polychroniou haalt uit met een fantastische trap. Velasco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gajuares - cuchukas 0:9

44e minuut.
Valoyes speelt de bal door. Vargas heeft problemen om de bal te vangen. Polychroniou is nu in balbezit. Polychroniou haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gajuares 85%, cuchukas 15%.
gajuares - cuchukas 0:9

47e minuut.
Barreto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kiełbowicz is nu in balbezit. Kiełbowicz passt de bal zonder na te denken. Polychroniou bereikt de bal nog maar net als eerste. Polychroniou schiet op doel. Paal!

48e minuut.
Busquets met de inworp. Chapel rent richting de bal. Chapel passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Polychroniou de bal. Polychroniou haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gajuares - cuchukas 0:10

49e minuut.
Chapel is nu in balbezit. Chapel passt de bal met de wreef. Polychroniou is nu in balbezit. Polychroniou haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gajuares - cuchukas 0:11

51e minuut.
Reina rent richting de bal. Reina geeft een lange en hoge pass. Trieb kopt de bal weg. Chapel controleert de bal met de borst. Chapel haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Quijano de bal. Chapel rent richting de bal. Chapel draait met de bal, schiet en ... Paal! Chapel rent richting de bal. Chapel geeft de bal voor. Polychroniou krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Chapel schiet op doel. Quijano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kiełbowicz zal de hoekschop nemen. Daar is Arias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Busquets zal de hoekschop nemen. Polychroniou bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełbowicz is nu in balbezit. Kiełbowicz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Vargas kopt de bal weg. Busquets heeft problemen om de bal te vangen. Busquets geeft een hoge lob. Polychroniou is nu in balbezit. Polychroniou draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Pabiański met een snelle inworp. Busquets is nu in balbezit. Busquets geeft een hoge lob. Polychroniou is nu in balbezit. Polychroniou schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Arias bereikt de bal nog maar net als eerste. Arias geeft de bal voor. Pabiański kopt de bal weg. Chapel bereikt de bal nog maar net als eerste. Chapel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Pabiański probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Quijano probeert naar een medespeler te passen. Mahecha rent richting de bal. Polychroniou verovert de bal door een tackle van achteren. Polychroniou schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
gajuares - cuchukas 0:12

64e minuut.
Busquets rent richting de bal. Busquets geeft een hoge lob. Daar is Chapel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chapel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gajuares - cuchukas 0:13

68e minuut.
Pabiański kopt de bal weg. Kiełbowicz controleert de bal met de borst. Kiełbowicz geeft de bal voor. Chapel is nu in balbezit. Chapel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Chapel onderschept slim de pass. Chapel passt de bal zonder na te denken. Polychroniou bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Chapel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chapel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Polychroniou bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliveros legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Polychroniou raakt geblesseerd tijdens het duel. Chapel legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Velasco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
gajuares - cuchukas 0:14

77e minuut.
Polychroniou is nu in balbezit. Polychroniou speelt de bal door. Kiełbowicz heeft problemen om de bal te vangen. Kiełbowicz met een sublieme pass. Oliveros onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Busquets zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Mahecha rent richting de bal. Chapel onderschept slim de pass. Polychroniou bereikt de bal nog maar net als eerste. Polychroniou schiet op doel. Oliveros probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Klungelig pakt Mahecha de bal. Polychroniou is nu in balbezit. Polychroniou speelt de bal door. Chapel is nu in balbezit. Chapel schiet op doel. De bal raakt de paal. Velasco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
gajuares - cuchukas 0:15

84e minuut.
Kiełbowicz kopt de bal weg. Polychroniou rent richting de bal. Polychroniou speelt de bal door. Chapel rent richting de bal. Chapel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gajuares - cuchukas 0:16

89e minuut.
Busquets bereikt de bal nog maar net als eerste. Busquets passt de bal met de wreef. Chapel is nu in balbezit. Chapel haalt uit met een fantastische trap. Velasco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gajuares - cuchukas 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gajuares 89%, cuchukas 11%.
gajuares - cuchukas 0:17