Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Die Wilden Widder lunaysantiagox100
GGJ001 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
32% Spel op eigen helft 68%
14 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
30.5 gemiddelde waardering 21
redelijk Schieten slecht
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


3e minuut.
Pérez Jaramillo rent richting de bal. Pérez Jaramillo met een sublieme pass. Barrenechea bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrenechea draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Yong-Ki de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Die Wilden Widder - lunaysantiagox100 1:0

15e minuut.
Barrenechea onderschept slim de pass. Genghini rent richting de bal. Rubio verovert de bal door een tackle van achteren. Barrenechea onderschept slim de pass. Barrenechea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Die Wilden Widder - lunaysantiagox100 2:0

18e minuut.
Genghini bereikt de bal nog maar net als eerste. Genghini passt de bal in één keer door. Barrenechea is nu in balbezit. Barrenechea schiet op doel. Rubio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Die Wilden Widder - lunaysantiagox100 3:0

24e minuut.
Genghini rent richting de bal. Ariza onderschept slim de pass. Ariza probeert naar een medespeler te passen. Barrenechea is nu in balbezit. Barrenechea haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Die Wilden Widder - lunaysantiagox100 4:0

26e minuut.
Ferreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferreira geeft een lange en hoge pass. Chávez is nu in balbezit. Chávez schiet op doel. Vălăhuţă maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

28e minuut.
Kastaneer verovert de bal door een tackle van achteren. Kastaneer geeft een hoge lob. Patynek heeft problemen om de bal te vangen. Chávez is nu in balbezit. Chávez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Yong-Ki geeft de bal voor. Chávez rent richting de bal. Daar is Chávez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chávez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Die Wilden Widder - lunaysantiagox100 4:1

39e minuut.
Záhorský rent richting de bal. Záhorský geeft een hoge lob. Genghini bereikt de bal nog maar net als eerste. Genghini haalt uit met een fantastische trap. Rubio probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Mateus bereikt de bal nog maar net als eerste. Mateus met een sublieme pass. Jachacz is nu in balbezit. Genghini rent richting de bal. Genghini schiet op doel. Santoya kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Die Wilden Widder 39%, lunaysantiagox100 61%.
Die Wilden Widder - lunaysantiagox100 4:1

48e minuut.
Genghini bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrenechea bereikt de bal nog maar net als eerste. Yong-Ki rent richting de bal. Barrenechea verovert de bal door een tackle van achteren. Barrenechea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Die Wilden Widder - lunaysantiagox100 5:1

52e minuut.
Barrenechea rent richting de bal. Ciobănescu is nu in balbezit. Ciobănescu geeft een lange en hoge pass. Barrenechea bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrenechea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Ferreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferreira geeft een hoge lob. Trujillo Gaviria kopt de bal weg. Chávez bereikt de bal nog maar net als eerste. Chávez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Klungelig pakt Pérez Jaramillo de bal. Barrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrero geeft de bal voor. Genghini rent richting de bal. Genghini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Roa probeert de bal aan de voet te houden. Patynek rent richting de bal. Patynek passt de bal met de wreef. Barrenechea bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrenechea schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Jachacz is nu in balbezit. Jachacz met een sublieme pass. Genghini heeft problemen om de bal te vangen. Barrenechea is nu in balbezit. Barrenechea haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Die Wilden Widder - lunaysantiagox100 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Die Wilden Widder 24%, lunaysantiagox100 76%.
Die Wilden Widder - lunaysantiagox100 6:1