Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Malanito F.C. CANINOS
442 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
32% Spel op eigen helft 68%
15 Doelpogingen 2
6 Overtredingen 1
4 Gele kaarten 0
2 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.5 gemiddelde waardering 16.5
waardeloos Schieten waardeloos
zwak Passen hopeloos
matig Verdedigen slecht


1e minuut.
Berthoud heeft problemen om de bal te vangen. Quijano bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Berthoud. Berthoud krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Żak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Palacio met een snelle inworp. Berthoud rent richting de bal. Berthoud draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Malanito F.C. - CANINOS 1:0

12e minuut.
Barriga met de inworp. Liévano is nu in balbezit. Tinjacá tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tinjacá krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Sienkiewicz rent richting de bal. Sienkiewicz geeft de bal voor. Berthoud kopt de bal weg. Pepic rent richting de bal. Pepic haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Liévano is nu in balbezit. Nicolici onderschept slim de pass. Nicolici probeert naar een medespeler te passen. Pepic rent richting de bal. Pepic schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Malanito F.C. - CANINOS 2:0

16e minuut.
Jaimes probeert naar een medespeler te passen. Daar is Quijano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berthoud begaat een overtreding. Berthoud krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

16e minuut.
Sienkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Rolón zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jaimes rent richting de bal. Jaimes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Devecioğlu passt de bal zonder na te denken. Palacio is nu in balbezit. Nicolici onderschept slim de pass. Nicolici draait met de bal, schiet en ... Caicedo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Malanito F.C. - CANINOS 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malanito F.C. 32%, CANINOS 68%.
Malanito F.C. - CANINOS 3:0

51e minuut.
Pepic rent richting de bal. Nicolici rent richting de bal. Nicolici haalt uit met een fantastische trap. Caicedo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Landázuri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Malanito F.C. - CANINOS 4:0

53e minuut.
Devecioğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barriga rent richting de bal. Tinjacá tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tinjacá krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

57e minuut.
Devecioğlu rent richting de bal. Devecioğlu geeft de bal voor. Barriga kopt de bal weg. Jaimes is nu in balbezit. Jaimes geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Liévano is nu in balbezit. Rogado geeft de bal voor. Liévano probeert de bal aan de voet te houden. Pepic bereikt de bal nog maar net als eerste. Pepic schiet op doel. Landázuri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Abella passt de bal in één keer door. Nicolici bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolici passt de bal zonder na te denken. Pepic rent richting de bal. Pepic schiet op doel. Landázuri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malanito F.C. 33%, CANINOS 67%.
Malanito F.C. - CANINOS 4:0