Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Die Wilden Widder gajuares
GGJ001 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
28% Spel op eigen helft 72%
26 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 1
30 gemiddelde waardering 17.8
goed Schieten matig
matig Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Agredo passt de bal in één keer door. Vargas kan de bal niet met de borst controleren. Patynek maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Patynek moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Patynek schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

10e minuut.
Mateus speelt de bal door. Genghini is nu in balbezit. Genghini passt de bal zonder na te denken. Farkuš rent richting de bal. Farkuš draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Die Wilden Widder - gajuares 1:0

14e minuut.
Daar is Farkuš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mahecha rent richting de bal. Farkuš onderschept slim de pass. Farkuš draait met de bal, schiet en ... Velasco probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Agredo is nu in balbezit. Mateus verovert de bal door een tackle van achteren. Mateus met een sublieme pass. Genghini bereikt de bal nog maar net als eerste. Genghini draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Bertel rent richting de bal. Genghini verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Agredo. Agredo krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Oliveros probeert naar een medespeler te passen. Genghini rent richting de bal. Agredo begaat een overtreding. Agredo krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Genghini is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mateus wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Amortegui met een sublieme pass. Farkuš bereikt de bal nog maar net als eerste. Farkuš passt de bal zonder na te denken. Genghini bereikt de bal nog maar net als eerste. Genghini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Die Wilden Widder - gajuares 2:0

26e minuut.
Calogiuri passt de bal in één keer door. Genghini rent richting de bal. Farkuš rent richting de bal. Farkuš draait met de bal, schiet en ... Velasco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Die Wilden Widder - gajuares 3:0

27e minuut.
Genghini is nu in balbezit. Valoyes bereikt de bal nog maar net als eerste. Jachacz is nu in balbezit. Valoyes verovert de bal door een tackle van achteren. Valoyes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Valoyes is nu in balbezit. Calogiuri onderschept slim de pass. Calogiuri passt de bal zonder na te denken. Genghini rent richting de bal. Genghini draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Die Wilden Widder 32%, gajuares 68%.
Die Wilden Widder - gajuares 3:0

48e minuut.
Vallejo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mateus bereikt de bal nog maar net als eerste. Mateus passt de bal in één keer door. Genghini bereikt de bal nog maar net als eerste. Genghini draait met de bal, schiet en ... Velasco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Doeltrap. Velasco trapt de bal weg. Klungelig pakt Mahecha de bal. Farkuš bereikt de bal nog maar net als eerste. Farkuš draait met de bal, schiet en ... Velasco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Die Wilden Widder - gajuares 4:0

65e minuut.
Velasco met een harde bal richting middenveld. Roduit kopt de bal weg. Reina heeft problemen om de bal te vangen. Genghini bereikt de bal nog maar net als eerste. Genghini schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Roduit probeert naar een medespeler te passen. Arias verovert de bal door een tackle van achteren. Oliveros rent richting de bal. Farkuš onderschept slim de pass. Farkuš draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Die Wilden Widder - gajuares 5:0

71e minuut.
Reina speelt de bal door. Vargas rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Roduit. Vargas wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

71e minuut.
Roduit met de inworp. Jachacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jachacz met een sublieme pass. Genghini is nu in balbezit. Genghini haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Amortegui met een sublieme pass. Jachacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jachacz passt de bal zonder na te denken. Genghini is nu in balbezit. Genghini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Die Wilden Widder - gajuares 6:0

87e minuut.
Farkuš bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas schiet op doel. Na een snelle pass probeert Farkuš de bal onder controle te krijgen. Rosales probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Die Wilden Widder - gajuares 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Die Wilden Widder 24%, gajuares 76%.
Die Wilden Widder - gajuares 6:1