Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cuchukas lunaysantiagox100
Julio 3 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
29% Spel op eigen helft 71%
34 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.5 gemiddelde waardering 20.9
formidabel Schieten slecht
redelijk Passen slecht
matig Verdedigen slecht


2e minuut.
Polychroniou bereikt de bal nog maar net als eerste. Ariza tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Polychroniou raakt geblesseerd tijdens het duel. Kiełbowicz met een snel genomen vrije trap. Chapel bereikt de bal nog maar net als eerste. Chapel schiet op doel. Santoya kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
cuchukas - lunaysantiagox100 1:0

5e minuut.
Polychroniou rent richting de bal. Polychroniou probeert naar een medespeler te passen. Chapel probeert de bal met de borst te controleren. Chapel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cuchukas - lunaysantiagox100 2:0

9e minuut.
Polychroniou haalt uit met een fantastische trap. Rubio probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kiełbowicz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Chapel maakt een snoekduik en kopt de bal. Santoya probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Armanini met een snelle inworp. Chapel rent richting de bal. Pérez Jaramillo speelt de bal door. Polychroniou rent richting de bal. Polychroniou haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cuchukas - lunaysantiagox100 3:0

15e minuut.
Ariza bereikt de bal nog maar net als eerste. Ariza geeft een hoge lob. Armanini speelt de bal door. Polychroniou is nu in balbezit. Polychroniou draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cuchukas - lunaysantiagox100 4:0

17e minuut.
Polychroniou bereikt de bal nog maar net als eerste. Roa rent richting de bal. Roa passt de bal zonder na te denken. Chapel bereikt de bal nog maar net als eerste. Chapel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Polychroniou passt de bal met de wreef. Busquets is nu in balbezit. Busquets speelt de bal door. Chapel heeft problemen om de bal te vangen. Chapel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cuchukas - lunaysantiagox100 5:0

21e minuut.
Pabiański verovert de bal door een tackle van achteren. Pabiański met een sublieme pass. Busquets bereikt de bal nog maar net als eerste. Chapel bereikt de bal nog maar net als eerste. Chapel haalt uit met een fantastische trap. Santoya kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Pérez Jaramillo met de inworp. Roa is nu in balbezit. Busquets onderschept slim de pass. Chapel bereikt de bal nog maar net als eerste. Chapel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Doeltrap. Rubio trapt de bal weg. Pérez Jaramillo kopt de bal weg. Chapel is nu in balbezit. Chapel haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Grijalba is nu in balbezit. Tomczak verovert de bal door een tackle van achteren. Tomczak geeft een hoge lob. Polychroniou bereikt de bal nog maar net als eerste. Polychroniou schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Polychroniou heeft problemen om de bal te vangen. Ariza rent richting de bal. Polychroniou onderschept slim de pass. Polychroniou draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cuchukas - lunaysantiagox100 6:0

40e minuut.
Grijalba is nu in balbezit. Grijalba geeft een lange en hoge pass. Armanini geeft een lange en hoge pass. Polychroniou bereikt de bal nog maar net als eerste. Polychroniou schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Busquets kopt de bal weg. Ariza heeft problemen om de bal te vangen. Polychroniou bereikt de bal nog maar net als eerste. Chapel rent richting de bal. Chapel draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cuchukas 23%, lunaysantiagox100 77%.
cuchukas - lunaysantiagox100 6:0

48e minuut.
Chapel heeft problemen om de bal te vangen. Yong-Ki is nu in balbezit. Chapel onderschept slim de pass. Chapel draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
cuchukas - lunaysantiagox100 7:0

51e minuut.
Chávez is nu in balbezit. Chávez geeft de bal voor. Polychroniou rent richting de bal. Polychroniou haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cuchukas - lunaysantiagox100 8:0

55e minuut.
Trieb onderschept slim de pass. Trieb probeert naar een medespeler te passen. Polychroniou rent richting de bal. Polychroniou draait met de bal, schiet en ... Santoya probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
cuchukas - lunaysantiagox100 9:0

71e minuut.
Roa met een sublieme pass. Polychroniou rent richting de bal. Polychroniou probeert naar een medespeler te passen. Chapel bereikt de bal nog maar net als eerste. Chapel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Busquets neemt de hoekschop. Kiełbowicz heeft problemen om de bal te vangen. Kiełbowicz passt de bal met de wreef. Chapel controleert de bal met de borst. Chapel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Armanini rent richting de bal. Armanini geeft een lange en hoge pass. Chapel rent richting de bal. Polychroniou rent richting de bal. Polychroniou draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cuchukas - lunaysantiagox100 10:0

80e minuut.
Chávez speelt de bal door. Kiełbowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełbowicz passt de bal met de wreef. Polychroniou rent richting de bal. Polychroniou haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cuchukas - lunaysantiagox100 11:0

81e minuut.
Chávez passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Busquets zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Chapel de bal. Chapel geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cuchukas 34%, lunaysantiagox100 66%.
cuchukas - lunaysantiagox100 11:0