Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Die Wilden Widder real orejon
GGJ001 Tactiek esteban
63% Balbezit 37%
28% Spel op eigen helft 72%
14 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 11
30.3 gemiddelde waardering 17.5
good Schieten poor
weak Passen poor
average Verdedigen poor


4e minuut.
Inworp. Roduit zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Poparda speelt de bal door. Moreno rent richting de bal. Moreno schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Záhorský onderschept slim de pass. Záhorský geeft een lange en hoge pass. Moreno is nu in balbezit. Moreno haalt uit met een fantastische trap. Huérfano probeert de bal aan de voet te houden. Lozada probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Die Wilden Widder 30%, real orejon 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Die Wilden Widder - real orejon 0:0

54e minuut.
Mateus rent richting de bal. Mateus geeft de bal voor. Farkuš probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Gacha met de inworp. Contreras rent richting de bal. García is nu in balbezit. García draait met de bal, schiet en ... Trejos probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Jaimes rent richting de bal. Jaimes geeft een hoge lob. Szczepaniak geeft een hoge lob. Moreno rent richting de bal. Moreno draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Klungelig pakt Trejos de bal. Jaimes is nu in balbezit. Met opzet legt Jachacz zijn tegenspeler op de grond. Jaimes raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Jaimes kan niet meer verder spelen. Arroyo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Die Wilden Widder 26%, real orejon 74%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Die Wilden Widder - real orejon 0:0