Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Malanito F.C. gajuares
442 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
32% Spel op eigen helft 68%
19 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26 gemiddelde waardering 18.7
waardeloos Schieten matig
zwak Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


1e minuut.
Berthoud speelt de bal door. Pepic rent richting de bal. Vargas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vargas krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Nicolici bereikt de bal nog maar net als eerste. Berthoud bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolici met een sublieme pass. Pepic rent richting de bal. Pepic draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Malanito F.C. - gajuares 1:0

5e minuut.
Agredo is nu in balbezit. Nicolici onderschept slim de pass. Nicolici speelt de bal door. Pepic is nu in balbezit. Pepic schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Devecioğlu is nu in balbezit. Devecioğlu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rogado de bal. Valoyes verovert de bal door een tackle van achteren. Valoyes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Żak speelt de bal door. Leiva rent richting de bal. Leiva geeft een lange en hoge pass. Nicolici is nu in balbezit. Nicolici draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Malanito F.C. - gajuares 2:0

32e minuut.
Bertel raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Quijano komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Sienkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Izaola is nu in balbezit. Izaola passt de bal zonder na te denken. Pepic rent richting de bal. Pepic schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Nicolici rent richting de bal. Nicolici probeert naar een medespeler te passen. Pepic is nu in balbezit. Nicolici is nu in balbezit. Nicolici haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Malanito F.C. - gajuares 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malanito F.C. 29%, gajuares 71%.
Malanito F.C. - gajuares 3:0

61e minuut.
Rogado speelt de bal door. Żak rent richting de bal. Żak geeft een hoge lob. Pepic bereikt de bal nog maar net als eerste. Pepic draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Rogado kopt de bal weg. Arias probeert de bal met de borst te controleren. Nicolici bereikt de bal nog maar net als eerste. Pepic bereikt de bal nog maar net als eerste. Pepic haalt uit met een fantastische trap. Velasco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Nicolici rent richting de bal. Nicolici schiet op doel. Daar is Agredo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nicolici bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolici schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malanito F.C. 34%, gajuares 66%.
Malanito F.C. - gajuares 3:0