Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ROJO Y BLANCO lunaysantiagox100
at3 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
31% Spel op eigen helft 69%
31 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.5 gemiddelde waardering 20.8
solide Schieten slecht
matig Passen zwak
goed Verdedigen slecht


2e minuut.
Caragiale is nu in balbezit. Mugo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mugo probeert naar een medespeler te passen. Emeç bereikt de bal nog maar net als eerste. Emeç draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Cacoveanu controleert de bal met de borst. Grijalba verovert de bal door een tackle van achteren. Grijalba speelt de bal door. Daar is Chávez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chávez draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Ariza heeft problemen om de bal te vangen. Emeç is nu in balbezit. Emeç passt de bal met de wreef. Luban rent richting de bal. Luban schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ROJO Y BLANCO - lunaysantiagox100 1:0

12e minuut.
Santoya trapt de bal weg van het doel. Cacoveanu is nu in balbezit. Cacoveanu passt de bal zonder na te denken. Hamel rent richting de bal. Hamel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Ariza is nu in balbezit. Emeç onderschept slim de pass. Hamel heeft problemen om de bal te vangen. Emeç is nu in balbezit. Emeç haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Emeç bereikt de bal nog maar net als eerste. Emeç speelt de bal door. Hamel rent richting de bal. Hamel schiet op doel. Yong-Ki probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mugo zal de hoekschop nemen. Emeç kopt de bal weg. Luban bereikt de bal nog maar net als eerste. Luban haalt uit met een fantastische trap. Yong-Ki probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ROJO Y BLANCO - lunaysantiagox100 2:0

26e minuut.
Emeç is nu in balbezit. Ferreira tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Emeç raakt geblesseerd tijdens het duel. Zaccaro zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Emeç is nu in balbezit. Emeç geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Yong-Ki de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Mugo kopt de bal weg. Mugo is nu in balbezit. Mugo speelt de bal door. Luban is nu in balbezit. Luban schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ROJO Y BLANCO - lunaysantiagox100 3:0

35e minuut.
Luban onderschept slim de pass. Luban geeft een lange en hoge pass. Emeç is nu in balbezit. Emeç schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Luban kopt de bal weg. Yong-Ki is nu in balbezit. Yong-Ki passt de bal met de wreef. Emeç bereikt de bal nog maar net als eerste. Emeç schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Trujillo Gaviria onderschept slim de pass. Trujillo Gaviria geeft een hoge lob. Büyükburç heeft problemen om de bal te vangen. Chávez is nu in balbezit. Chávez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Ariza geeft een lange en hoge pass. Emeç probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Luban bereikt de bal nog maar net als eerste. Luban draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ROJO Y BLANCO - lunaysantiagox100 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ROJO Y BLANCO 37%, lunaysantiagox100 63%.
ROJO Y BLANCO - lunaysantiagox100 4:0

47e minuut.
Mugo onderschept slim de pass. Mugo passt de bal met de wreef. Cacoveanu is nu in balbezit. Hamel is nu in balbezit. Hamel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Santoya met een harde bal richting middenveld. Zaccaro controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grijalba. Grijalba krijgt een gele kaart. Zaccaro raakt geblesseerd tijdens het duel. Zaccaro zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Hamel de bal. Emeç is nu in balbezit. Emeç schiet op doel. Paal!

50e minuut.
Cacoveanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Emeç bereikt de bal nog maar net als eerste. Ariza legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ariza krijgt een gele kaart. Emeç is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hamel legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Santoya probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ROJO Y BLANCO - lunaysantiagox100 5:0

52e minuut.
Roa passt de bal in één keer door. Mugo rent richting de bal. Mugo geeft een lange en hoge pass. Emeç is nu in balbezit. Emeç geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fuglík trapt de bal weg. Hamel kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Luban de bal onder controle te krijgen. Luban speelt de bal door. Santoya probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Mugo passt de bal in één keer door. Daar is Emeç, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hamel is nu in balbezit. Emeç bereikt de bal nog maar net als eerste. Emeç draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ROJO Y BLANCO - lunaysantiagox100 6:0

61e minuut.
Luban onderschept slim de pass. Luban probeert naar een medespeler te passen. Emeç is nu in balbezit. Hamel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ROJO Y BLANCO - lunaysantiagox100 7:0

62e minuut.
Trujillo Gaviria passt de bal zonder na te denken. Rubio heeft problemen om de bal te vangen. Emeç bereikt de bal nog maar net als eerste. Emeç schiet op doel. Santoya werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ROJO Y BLANCO - lunaysantiagox100 8:0

64e minuut.
Víg geeft de bal voor. Emeç bereikt de bal nog maar net als eerste. Emeç speelt de bal door. Luban bereikt de bal nog maar net als eerste. Luban schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Trujillo Gaviria raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Leyton komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Ferreira geeft de bal voor. Nyabaro kopt de bal weg. Hamel rent richting de bal. Luban rent richting de bal. Luban geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
ROJO Y BLANCO - lunaysantiagox100 9:0

75e minuut.
Hamel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamel schiet op doel. Daar is Ariza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hamel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Rubio geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cacoveanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Emeç is nu in balbezit. Emeç geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Rubio controleert de bal met de borst. Santoya probeert naar een medespeler te passen. Víg kopt de bal weg. Luban is nu in balbezit. Luban haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Emeç onderschept slim de pass. Emeç passt de bal met de wreef. Mugo probeert naar een medespeler te passen. Hamel rent richting de bal. Hamel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ROJO Y BLANCO - lunaysantiagox100 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ROJO Y BLANCO 24%, lunaysantiagox100 76%.
ROJO Y BLANCO - lunaysantiagox100 10:0