Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lunaysantiagox100 ROJO Y BLANCO
Normal Tactiek at3
40% Balbezit 60%
77% Spel op eigen helft 23%
2 Doelpogingen 37
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 38.9
weak Schieten solid
poor Passen average
poor Verdedigen average


1e minuut.
Chávez is nu in balbezit. Tibasosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chávez is nu in balbezit. Daar is Chávez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chávez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Mugo kopt de bal weg. Yong-Ki heeft problemen om de bal te vangen. Luban bereikt de bal nog maar net als eerste. Luban draait met de bal, schiet en ... Santoya probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
lunaysantiagox100 - ROJO Y BLANCO 0:1

4e minuut.
Mugo met een sublieme pass. Emeç rent richting de bal. Emeç passt de bal zonder na te denken. Luban bereikt de bal nog maar net als eerste. Luban haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
lunaysantiagox100 - ROJO Y BLANCO 0:2

8e minuut.
Roa rent richting de bal. Cacoveanu speelt de bal door. Nyabaro met een sublieme pass. Hamel is nu in balbezit. Hamel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
lunaysantiagox100 - ROJO Y BLANCO 0:3

10e minuut.
Luban verovert de bal door een tackle van achteren. Roa schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Luban raakt geblesseerd tijdens het duel. Cacoveanu met een snel genomen vrije trap. Emeç rent richting de bal. Emeç draait met de bal, schiet en ... Santoya kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Luban heeft problemen om de bal te vangen. Luban haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Nyabaro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hamel rent richting de bal. Hamel probeert naar een medespeler te passen. Zaccaro rent richting de bal. Zaccaro probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
lunaysantiagox100 - ROJO Y BLANCO 0:4

13e minuut.
Trujillo Gaviria met de inworp. Luban bereikt de bal nog maar net als eerste. Luban probeert naar een medespeler te passen. Emeç bereikt de bal nog maar net als eerste. Emeç draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Zaccaro kopt de bal weg. Klungelig pakt Hamel de bal. Emeç rent richting de bal. Hamel is nu in balbezit. Hamel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Roa bereikt de bal nog maar net als eerste. Roa passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Nyabaro de bal. Nyabaro haalt uit met een fantastische trap. Pérez Jaramillo probeert de bal aan de voet te houden. Santoya kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Luban bereikt de bal nog maar net als eerste. Luban haalt uit met een fantastische trap. Santoya probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Yong-Ki passt de bal zonder na te denken. Daar is Cacoveanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cacoveanu geeft een lange en hoge pass. Luban is nu in balbezit. Luban haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Tibasosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaccaro met een sublieme pass. Klungelig pakt Caragiale de bal. Tibasosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Tibasosa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Nyabaro rent richting de bal. Nyabaro passt de bal met de wreef. Víg speelt de bal door. Hamel is nu in balbezit. Hamel schiet op doel. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Ariza met een sublieme pass. Emeç bereikt de bal nog maar net als eerste. Luban bereikt de bal nog maar net als eerste. Luban schiet op doel. Santoya maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lunaysantiagox100 - ROJO Y BLANCO 0:5

33e minuut.
Ariza rent richting de bal. Emeç onderschept slim de pass. Emeç passt de bal met de wreef. Luban rent richting de bal. Luban schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
lunaysantiagox100 - ROJO Y BLANCO 0:6

35e minuut.
Roa met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nyabaro met de inworp. Hamel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Emeç heeft problemen om de bal te vangen. Santoya probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Emeç is nu in balbezit. Emeç haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
lunaysantiagox100 - ROJO Y BLANCO 0:7

38e minuut.
Roa is nu in balbezit. Hamel onderschept slim de pass. Hamel met een sublieme pass. Luban bereikt de bal nog maar net als eerste. Luban haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
lunaysantiagox100 - ROJO Y BLANCO 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lunaysantiagox100 74%, ROJO Y BLANCO 26%.
lunaysantiagox100 - ROJO Y BLANCO 0:8

46e minuut.
Hamel speelt de bal door. Emeç bereikt de bal nog maar net als eerste. Emeç haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

47e minuut.
Ariza bereikt de bal nog maar net als eerste. Emeç onderschept slim de pass. Emeç speelt de bal door. Hamel heeft problemen om de bal te vangen. Hamel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Mugo kopt de bal weg. Hamel heeft problemen om de bal te vangen. Emeç is nu in balbezit. Emeç schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
lunaysantiagox100 - ROJO Y BLANCO 0:9

49e minuut.
Inworp. Nyabaro met een snelle inworp. Roa is nu in balbezit. Luban verovert de bal door een tackle van achteren. Luban geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Luban probeert naar een medespeler te passen. Yong-Ki is nu in balbezit. Yong-Ki geeft een hoge lob. Klungelig pakt Nyabaro de bal. Nyabaro geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Zaccaro verovert de bal door een tackle van achteren. Zaccaro geeft de bal voor. Luban heeft problemen om de bal te vangen. Roa met een sublieme pass. Luban geeft een hoge lob. Santoya bokst de bal weg.

57e minuut.
Cacoveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacoveanu probeert naar een medespeler te passen. Luban bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Roa heeft problemen om de bal te vangen. Hamel is nu in balbezit. Yong-Ki bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamel verovert de bal door een tackle van achteren. Hamel geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Zaccaro onderschept slim de pass. Emeç heeft problemen om de bal te vangen. Emeç geeft de bal voor. Luban springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lunaysantiagox100 - ROJO Y BLANCO 0:10

63e minuut.
Emeç rent richting de bal. Hamel bereikt de bal nog maar net als eerste. Emeç is nu in balbezit. Emeç draait met de bal, schiet en ... Santoya maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lunaysantiagox100 - ROJO Y BLANCO 0:11

65e minuut.
Nyabaro passt de bal zonder na te denken. Luban rent richting de bal. Luban passt de bal met de wreef. Emeç rent richting de bal. Emeç schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Mugo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mugo geeft een lange en hoge pass. Roa controleert de bal met de borst. Hamel is nu in balbezit. Hamel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Hamel speelt de bal door. Luban heeft problemen om de bal te vangen. Luban probeert naar een medespeler te passen. Emeç rent richting de bal. Emeç draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Hamel rent richting de bal. Hamel speelt de bal door. Emeç rent richting de bal. Emeç schiet op doel. Rubio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lunaysantiagox100 - ROJO Y BLANCO 0:12

75e minuut.
Zaccaro rent richting de bal. Zaccaro probeert naar een medespeler te passen. Nyabaro geeft de bal voor. Cacoveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacoveanu geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Luban rent richting de bal. Luban passt de bal zonder na te denken. Hamel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
lunaysantiagox100 - ROJO Y BLANCO 0:13

84e minuut.
Luban rent richting de bal. Luban met een sublieme pass. Rubio bereikt de bal nog maar net als eerste. Emeç onderschept slim de pass. Emeç schiet op doel. Paal! Nyabaro geeft de bal voor. Klungelig pakt Ferreira de bal. Emeç rent richting de bal. Emeç schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
lunaysantiagox100 - ROJO Y BLANCO 0:14

87e minuut.
Ferreira onderschept slim de pass. Zaccaro speelt de bal door. Hamel is nu in balbezit. Emeç bereikt de bal nog maar net als eerste. Emeç schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lunaysantiagox100 79%, ROJO Y BLANCO 21%.
lunaysantiagox100 - ROJO Y BLANCO 0:14