Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CANINOS cuchukas
Normal Tactiek Julio 3
39% Balbezit 61%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 32
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 42.4
poor Schieten very good
hopeless Passen adequate
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Quijano is nu in balbezit. Chapel onderschept slim de pass. Chapel passt de bal met de wreef. Polychroniou is nu in balbezit. Polychroniou haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
CANINOS - cuchukas 0:1

2e minuut.
Palacio heeft problemen om de bal te vangen. Chapel is nu in balbezit. Polychroniou is nu in balbezit. Polychroniou haalt uit met een fantastische trap. Barajas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CANINOS - cuchukas 0:2

4e minuut.
Kiełbowicz heeft problemen om de bal te vangen. Kiełbowicz probeert naar een medespeler te passen. Chapel rent richting de bal. Chapel haalt uit met een fantastische trap. Landázuri maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
CANINOS - cuchukas 0:3

7e minuut.
Jaimes bereikt de bal nog maar net als eerste. Trieb onderschept slim de pass. Trieb probeert naar een medespeler te passen. Polychroniou bereikt de bal nog maar net als eerste. Polychroniou haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Landázuri trapt de bal weg van het doel. Trieb kopt de bal weg. Polychroniou is nu in balbezit. Polychroniou haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Trieb probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kiełbowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiełbowicz speelt de bal door. Polychroniou bereikt de bal nog maar net als eerste. Polychroniou schiet op doel. Landázuri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Trieb verovert de bal door een tackle van achteren. Trieb speelt de bal door. Kiełbowicz geeft een hoge lob. Chapel rent richting de bal. Chapel schiet op doel. Landázuri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Chapel probeert de bal met de borst te controleren. Chapel met een sublieme pass. Kiełbowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Polychroniou bereikt de bal nog maar net als eerste. Polychroniou schiet op doel. Landázuri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CANINOS - cuchukas 0:4

30e minuut.
Kiełbowicz speelt de bal door. Klungelig pakt Polychroniou de bal. Kiełbowicz rent richting de bal. Kiełbowicz geeft de bal voor. Chapel springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Liévano heeft problemen om de bal te vangen. Chapel rent richting de bal. Chapel schiet op doel. Landázuri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CANINOS - cuchukas 0:5

31e minuut.
Quijano is nu in balbezit. Quijano passt de bal zonder na te denken. Liévano rent richting de bal. Polychroniou verovert de bal door een tackle van achteren. Polychroniou haalt uit met een fantastische trap. Landázuri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Chapel is nu in balbezit. Chapel haalt uit met een fantastische trap. Landázuri probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
CANINOS - cuchukas 0:6

34e minuut.
Palacio is nu in balbezit. Palacio passt de bal in één keer door. Jaimes controleert de bal met de borst. Polychroniou bereikt de bal nog maar net als eerste. Polychroniou haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CANINOS - cuchukas 0:7

38e minuut.
Quijano rent richting de bal. Pabiański onderschept slim de pass. Pabiański speelt de bal door. Chapel is nu in balbezit. Chapel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Trieb is nu in balbezit. Kiełbowicz rent richting de bal. Kiełbowicz passt de bal met de wreef. Polychroniou rent richting de bal. Polychroniou draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kiełbowicz neemt de hoekschop. Chapel krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Caicedo rent richting de bal. Caicedo geeft een lange en hoge pass. Pabiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Busquets bereikt de bal nog maar net als eerste. Busquets geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Busquets verovert de bal door een tackle van achteren. Palacio is nu in balbezit. Busquets onderschept slim de pass. Chapel is nu in balbezit. Chapel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CANINOS - cuchukas 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CANINOS 77%, cuchukas 23%.
CANINOS - cuchukas 0:8

51e minuut.
Chapel is nu in balbezit. Chapel passt de bal met de wreef. Barajas bereikt de bal nog maar net als eerste. Polychroniou verovert de bal door een tackle van achteren. Polychroniou draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Pabiański is nu in balbezit. Pabiański speelt de bal door. Caicedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Chapel onderschept slim de pass. Chapel haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Chapel probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Polychroniou speelt de bal door. Busquets is nu in balbezit. Palacio rent richting de bal. Chapel onderschept slim de pass. Chapel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Armanini passt de bal zonder na te denken. Tomczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomczak passt de bal in één keer door. Polychroniou rent richting de bal. Polychroniou haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Busquets met een snelle inworp. Chapel is nu in balbezit. Chapel passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Polychroniou de bal. Polychroniou draait met de bal, schiet en ... Landázuri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Polychroniou is nu in balbezit. Polychroniou haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CANINOS - cuchukas 0:9

73e minuut.
Abella geeft een hoge lob. Inworp. Busquets zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chapel is nu in balbezit. Chapel draait met de bal, schiet en ... Landázuri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Kiełbowicz rent richting de bal. Kiełbowicz geeft de bal voor. Caicedo kopt de bal weg. Polychroniou is nu in balbezit. Polychroniou haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Abella geeft een hoge lob. Trieb kopt de bal weg. Polychroniou rent richting de bal. Chapel is nu in balbezit. Chapel draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CANINOS 78%, cuchukas 22%.
CANINOS - cuchukas 0:9