Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC GRANDOL FALCAO F.C
Balanceada Tactiek falcao
45% Balbezit 55%
62% Spel op eigen helft 38%
9 Doelpogingen 19
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
36.6 gemiddelde waardering 46.4
redelijk Schieten uitstekend
matig Passen goed
matig Verdedigen redelijk


4e minuut.
Barbuda is nu in balbezit. Barbuda passt de bal met de wreef. Battiata bereikt de bal nog maar net als eerste. Yurchak verovert de bal door een tackle van achteren. Yurchak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Minetti speelt de bal door. Mora rent richting de bal. Polski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mora raakt geblesseerd tijdens het duel. Barbuda neemt de penalty, wat een uithaal! Paal!

7e minuut.
Barbuda geeft een hoge lob. Polski is nu in balbezit. Mora onderschept slim de pass. Mora schiet op doel. Falkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GRANDOL - FALCAO F.C 0:1

8e minuut.
Vanlıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanlıoğlu geeft een lange en hoge pass. Füge geeft een hoge lob. bin Manaf rent richting de bal. bin Manaf draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Berglöv met een harde bal richting middenveld. Lévêque kopt de bal weg. bin Manaf bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Manaf draait met de bal, schiet en ... Berglöv kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Berglöv met een sublieme pass. Barbuda kopt de bal weg. Yurchak heeft problemen om de bal te vangen. Mora rent richting de bal. Mora draait met de bal, schiet en ... Falkiewicz bokst de bal weg.

17e minuut.
Yurchak is nu in balbezit. Barbuda rent richting de bal. Barbuda passt de bal in één keer door. Afonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Afonso schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Milanowski met een snelle inworp. Dumitrache is nu in balbezit. bin Manaf onderschept slim de pass. bin Manaf schiet op doel. Berglöv probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
bin Manaf heeft problemen om de bal te vangen. Milanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Manaf verovert de bal door een tackle van achteren. bin Manaf schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Minetti is nu in balbezit. Minetti geeft een lange en hoge pass. Barbuda rent richting de bal. Yurchak rent richting de bal. Yurchak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Pataki kopt de bal weg. Klungelig pakt Boada de bal. bin Manaf bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Manaf schiet op doel. Berglöv werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC GRANDOL - FALCAO F.C 1:1

32e minuut.
Mora speelt de bal door. Afonso is nu in balbezit. Kushev begaat een overtreding. Kushev krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Polski kopt de bal weg. Milanowski rent richting de bal. Milanowski geeft de bal voor. Minetti rent richting de bal. Minetti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Mora probeert naar een medespeler te passen. Barbuda is nu in balbezit. Barbuda passt de bal in één keer door. Minetti is nu in balbezit. Minetti geeft een hoge lob. Falkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Afonso is nu in balbezit. Afonso passt de bal met de wreef. Mora is nu in balbezit. Yurchak bereikt de bal nog maar net als eerste. Yurchak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Barbuda onderschept slim de pass. Barbuda geeft de bal voor. Daar is Polski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mora is nu in balbezit. Mora schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Barbuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbuda met een sublieme pass. Yurchak is nu in balbezit. Mora bereikt de bal nog maar net als eerste. Mora draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GRANDOL 65%, FALCAO F.C 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC GRANDOL - FALCAO F.C 1:1

50e minuut.
Klungelig pakt Kushev de bal. Afonso rent richting de bal. Afonso passt de bal in één keer door. Mora rent richting de bal. Mora schiet op doel. Falkiewicz bokst de bal weg.

53e minuut.
Pielak geeft de bal voor. Lévêque kopt de bal weg. Pielak probeert de bal aan de voet te houden. bin Manaf bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Manaf draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Minetti geeft de bal voor. Klungelig pakt Mora de bal. Battiata legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Battiata krijgt een gele kaart. Mora raakt geblesseerd tijdens het duel. Barbuda legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GRANDOL - FALCAO F.C 1:2

60e minuut.
Vokolek geeft de bal voor. Boada controleert de bal met de borst. bin Manaf rent richting de bal. bin Manaf schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC GRANDOL - FALCAO F.C 2:2

65e minuut.
Pataki met een sublieme pass. Vokolek speelt de bal door. bin Manaf rent richting de bal. bin Manaf haalt uit met een fantastische trap. Berglöv werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GRANDOL - FALCAO F.C 3:2

67e minuut.
Doeltrap. Falkiewicz trapt de bal weg. Vanlıoğlu kopt de bal weg. Daar is Barbuda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Minetti geeft een hoge lob. Falkiewicz bokst de bal weg.

71e minuut.
Vanlıoğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Minetti rent richting de bal. Minetti geeft een hoge lob. Mora rent richting de bal. Mora schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Barbuda met een sublieme pass. Klungelig pakt Yurchak de bal. Lévêque bereikt de bal nog maar net als eerste. Yurchak onderschept slim de pass. Yurchak haalt uit met een fantastische trap. Falkiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Barbuda is nu in balbezit. Yurchak krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC GRANDOL - FALCAO F.C 3:3

81e minuut.
Battiata heeft problemen om de bal te vangen. Falkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Pielak kopt de bal weg. Mora rent richting de bal. Mora schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
bin Manaf kan de bal niet met de borst controleren. bin Manaf speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Polski de bal onder controle te krijgen. Afonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Afonso haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Barbuda speelt de bal door. Lévêque bereikt de bal nog maar net als eerste. Mora onderschept slim de pass. Yurchak bereikt de bal nog maar net als eerste. Yurchak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GRANDOL 60%, FALCAO F.C 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC GRANDOL - FALCAO F.C 3:3