Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FALCAO F.C FC GRANDOL
falcao Tactiek Balanceada
59% Balbezit 41%
28% Spel op eigen helft 72%
14 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
47.5 gemiddelde waardering 39.2
excellent Schieten average
good Passen average
good Verdedigen average


8e minuut.
Minetti passt de bal zonder na te denken. Barbuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbuda passt de bal zonder na te denken. Mora bereikt de bal nog maar net als eerste. Mora draait met de bal, schiet en ... Falkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Afonso rent richting de bal. Afonso passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Mora de bal. Mora schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FALCAO F.C - FC GRANDOL 1:0

11e minuut.
Pielak probeert naar een medespeler te passen. Yurchak rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lévêque. Lévêque krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Mora rent richting de bal. Lévêque begaat een overtreding. Mora is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pielak met een snel genomen vrije trap. Yurchak krijgt zijn hoofd ertegen. Falkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Minetti geeft de bal voor. Barbuda is nu in balbezit. Mora rent richting de bal. Mora draait met de bal, schiet en ... Falkiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FALCAO F.C - FC GRANDOL 2:0

37e minuut.
Pielak rent richting de bal. Vokolek onderschept slim de pass. Vokolek met een sublieme pass. bin Manaf bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Manaf haalt uit met een fantastische trap. Berglöv verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FALCAO F.C 33%, FC GRANDOL 67%.
FALCAO F.C - FC GRANDOL 2:0

48e minuut.
Boada geeft een hoge lob. Barbuda speelt de bal door. Daar is Füge, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Minetti is nu in balbezit. Minetti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Vanlıoğlu geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Afonso de bal onder controle te krijgen. Polski geeft de bal voor. bin Manaf is nu in balbezit. bin Manaf haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Barbuda heeft problemen om de bal te vangen. Polski geeft de bal voor. Milanowski probeert naar een medespeler te passen. Afonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Afonso geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Milanowski passt de bal zonder na te denken. Pielak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pielak passt de bal in één keer door. Yurchak bereikt de bal nog maar net als eerste. Yurchak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Barbuda met een sublieme pass. Afonso rent richting de bal. Afonso geeft een lange en hoge pass. Minetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Minetti haalt uit met een fantastische trap. Falkiewicz bokst de bal weg. Mora rent richting de bal. Mora draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FALCAO F.C - FC GRANDOL 3:0

88e minuut.
Milanowski probeert naar een medespeler te passen. Afonso is nu in balbezit. Polski is nu in balbezit. Polski passt de bal met de wreef. Afonso geeft een lange en hoge pass. Falkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Barbuda is nu in balbezit. Barbuda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FALCAO F.C - FC GRANDOL 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FALCAO F.C 24%, FC GRANDOL 76%.
FALCAO F.C - FC GRANDOL 4:0