Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atl. Huila No me acuerdo
NUEVA Tactiek esta esta mejor
52% Balbezit 48%
35% Spel op eigen helft 65%
10 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
16.1 gemiddelde waardering 17.3
waardeloos Schieten slecht
hopeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Ráquira probeert naar een medespeler te passen. Cajamarca is nu in balbezit. Fonseca onderschept slim de pass. Ovalle rent richting de bal. Ovalle haalt uit met een fantastische trap. Galán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Boada bereikt de bal nog maar net als eerste. Boada haalt uit met een fantastische trap. Galán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Atl. Huila - No me acuerdo 1:0

11e minuut.
Cajamarca geeft de bal voor. Landazábal rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Valbuena. Landazábal raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

22e minuut.
Leyton bereikt de bal nog maar net als eerste. Leyton geeft een lange en hoge pass. Boada kopt de bal weg. Martelo is nu in balbezit. Martelo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Yate verovert de bal door een tackle van achteren. Yate geeft een lange en hoge pass. Landazábal kan de bal niet met de borst controleren. Valbuena bereikt de bal nog maar net als eerste. Valbuena haalt uit met een fantastische trap. Castro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Een oude blessure zorgt ervoor dat Castro niet meer kan verder spelen. Benalcázar komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atl. Huila 36%, No me acuerdo 64%.
Atl. Huila - No me acuerdo 1:0

49e minuut.
Ovalle met een sublieme pass. Boada rent richting de bal. Fonseca rent richting de bal. Boada bereikt de bal nog maar net als eerste. Boada schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atl. Huila - No me acuerdo 2:0

50e minuut.
Fonseca geeft de bal voor. Rendón rent richting de bal. Jara tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jara krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Yate bereikt de bal nog maar net als eerste. Martelo verovert de bal door een tackle van achteren. Martelo speelt de bal door. Boada is nu in balbezit. Boada draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atl. Huila 35%, No me acuerdo 65%.
Atl. Huila - No me acuerdo 2:0