Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fvck Off FC san feliz
4321 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 19.1
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Almanza passt de bal zonder na te denken. Ladino is nu in balbezit. Ladino geeft de bal voor. Rojas is nu in balbezit. Rojas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Rubio raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Solano komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Ladino is nu in balbezit. Met opzet legt Solano zijn tegenspeler op de grond. Solano krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Ladino raakt geblesseerd tijdens het duel. Ladino zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Rial de bal. Domínguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojas onderschept slim de pass. Rojas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Ramírez rent richting de bal. Ramírez geeft de bal voor. Inworp. Pajarito met een snelle inworp. Camelo geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Toche speelt de bal door. Nieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieto schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fvck Off FC - san feliz 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fvck Off FC 48%, san feliz 52%.
Fvck Off FC - san feliz 0:1

55e minuut.
Cuevas passt de bal zonder na te denken. Ramírez geeft een lange en hoge pass. Coral kopt de bal weg. Rojas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojas schiet op doel. Araque bokst de bal weg.

64e minuut.
Ladino bereikt de bal nog maar net als eerste. Manrique tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ladino raakt geblesseerd tijdens het duel. Cuevas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Foronda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rojas is nu in balbezit. Rojas schiet op doel. Araque probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Ladino passt de bal zonder na te denken. Coral rent richting de bal. Coral met een sublieme pass. Rojas rent richting de bal. Rojas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Domínguez met een sublieme pass. Ladino bereikt de bal nog maar net als eerste. Ladino geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Manrique de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Foronda geeft de bal voor. Inworp. Rai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Coral bereikt de bal nog maar net als eerste. Coral geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fvck Off FC 47%, san feliz 53%.
Fvck Off FC - san feliz 0:1