Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
real cartagena JHONITET
monofigura Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
8 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 14.8
slecht Schieten slecht
hopeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Klungelig pakt Neira de bal. Salamanca is nu in balbezit. Neira is nu in balbezit. Marín rent richting de bal. Marín haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Palomino verovert de bal door een tackle van achteren. Palomino met een sublieme pass. Aragón geeft de bal voor. Satizábal bereikt de bal nog maar net als eerste. Satizábal schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Salas bokst de bal weg.

25e minuut.
Arriaga II met een snelle inworp. Marín bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Chárry zijn tegenspeler op de grond. Chárry krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Higuita rent richting de bal. Higuita geeft een hoge lob. Aragón speelt de bal door. Satizábal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Satizábal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Chárry verovert de bal door een tackle van achteren. Chárry passt de bal zonder na te denken. Galván rent richting de bal. Morales Otero verovert de bal door een tackle van achteren. Morales Otero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real cartagena 44%, JHONITET 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
real cartagena - JHONITET 0:0

62e minuut.
Herrón is nu in balbezit. Marín bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrón rent richting de bal. Marín rent richting de bal. Marín passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Galván bereikt de bal nog maar net als eerste. Moyano bereikt de bal nog maar net als eerste. Marín tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Marín krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Moyano is nu in balbezit. Herrón onderschept slim de pass. Marín rent richting de bal. Marín schiet op doel. Quiñónez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real cartagena - JHONITET 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real cartagena 39%, JHONITET 61%.
real cartagena - JHONITET 1:0