Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FALCAO F.C No me acuerdo
falcao Tactiek esta esta mejor
66% Balbezit 34%
15% Spel op eigen helft 85%
31 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
45.3 gemiddelde waardering 16.4
formidabel Schieten slecht
goed Passen slecht
goed Verdedigen slecht


3e minuut.
Pielak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pielak passt de bal met de wreef. Daar is Yurchak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barbuda is nu in balbezit. Barbuda passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Daar is Yurchak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barbuda is nu in balbezit. Barbuda passt de bal in één keer door. Mora is nu in balbezit. Mora haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Yurchak heeft problemen om de bal te vangen. Barbuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbuda passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Mora de bal. Mora schiet op doel. Galán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mora bereikt de bal nog maar net als eerste. Mora draait met de bal, schiet en ... Galán probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FALCAO F.C - No me acuerdo 1:0

10e minuut.
Valbuena bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbuda met een sublieme pass. Yurchak rent richting de bal. Yurchak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FALCAO F.C - No me acuerdo 2:0

11e minuut.
Valbuena met een sublieme pass. Millán is nu in balbezit. Mora onderschept slim de pass. Mora haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FALCAO F.C - No me acuerdo 3:0

14e minuut.
Yurchak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mora bereikt de bal nog maar net als eerste. Yurchak rent richting de bal. Yurchak schiet op doel. Galán probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FALCAO F.C - No me acuerdo 4:0

15e minuut.
Mora met een sublieme pass. Yurchak is nu in balbezit. Yurchak passt de bal met de wreef. Barbuda is nu in balbezit. Barbuda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Daar is Mora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Afonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Afonso passt de bal zonder na te denken. Yurchak rent richting de bal. Yurchak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FALCAO F.C - No me acuerdo 5:0

24e minuut.
Minetti geeft een lange en hoge pass. Afonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Yurchak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yurchak met een sublieme pass. Mora is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Ráquira is nu in balbezit. Milanowski onderschept slim de pass. Milanowski passt de bal in één keer door. Mora rent richting de bal. Mora schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Dumitrache onderschept slim de pass. Dumitrache met een sublieme pass. Mora rent richting de bal. Mora schiet op doel. Montaño probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FALCAO F.C - No me acuerdo 6:0

30e minuut.
Millán bereikt de bal nog maar net als eerste. Mora verovert de bal door een tackle van achteren. Barbuda rent richting de bal. Barbuda haalt uit met een fantastische trap. Galán probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FALCAO F.C - No me acuerdo 7:0

34e minuut.
Mora rent richting de bal. Yurchak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mora rent richting de bal. Yurchak is nu in balbezit. Yurchak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Daar is Ráquira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Minetti speelt de bal door. Pielak is nu in balbezit. Pielak passt de bal met de wreef. Minetti geeft de bal voor. Galán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Valbuena is nu in balbezit. Pielak rent richting de bal. Pielak geeft de bal voor. Daar is Mora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mora draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FALCAO F.C - No me acuerdo 8:0

43e minuut.
Dumitrache geeft de bal voor. Yurchak kopt de bal weg. Mora probeert de bal met de borst te controleren. Barbuda rent richting de bal. Barbuda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Yurchak passt de bal in één keer door. Afonso rent richting de bal. Afonso speelt de bal door. Barbuda rent richting de bal. Barbuda haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FALCAO F.C 20%, No me acuerdo 80%.
FALCAO F.C - No me acuerdo 8:0

48e minuut.
Afonso rent richting de bal. Afonso passt de bal in één keer door. Barbuda probeert naar een medespeler te passen. Yurchak rent richting de bal. Yurchak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FALCAO F.C - No me acuerdo 9:0

53e minuut.
Pielak passt de bal zonder na te denken. Afonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Afonso passt de bal met de wreef. Mora bereikt de bal nog maar net als eerste. Mora haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Minetti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vanlıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanlıoğlu passt de bal zonder na te denken. Mora is nu in balbezit. Mora schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FALCAO F.C - No me acuerdo 10:0

59e minuut.
Galán trapt de bal weg van het doel. Pielak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pielak passt de bal met de wreef. Yurchak bereikt de bal nog maar net als eerste. Yurchak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Pielak kopt de bal weg. Montaño heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Milanowski zal de hoekschop nemen. Barbuda krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Pielak passt de bal met de wreef. Afonso is nu in balbezit. Ráquira bereikt de bal nog maar net als eerste. Afonso verovert de bal door een tackle van achteren. Afonso geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FALCAO F.C - No me acuerdo 11:0

67e minuut.
Valbuena met een sublieme pass. Mora rent richting de bal. Yurchak is nu in balbezit. Yurchak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Galán neemt vlug de vrije trap. Pielak kopt de bal weg. Mora is nu in balbezit. Afonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Afonso draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Minetti is nu in balbezit. Minetti probeert naar een medespeler te passen. Barbuda met een sublieme pass. Mora rent richting de bal. Mora schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Cajamarca bereikt de bal nog maar net als eerste. Afonso onderschept slim de pass. Afonso met een sublieme pass. Yurchak bereikt de bal nog maar net als eerste. Yurchak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FALCAO F.C - No me acuerdo 12:0

82e minuut.
Montaño onderschept slim de pass. Barbuda rent richting de bal. Barbuda passt de bal zonder na te denken. Minetti is nu in balbezit. Minetti geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Minetti probeert naar een medespeler te passen. Yurchak is nu in balbezit. Yurchak speelt de bal door. Daar is Mora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mora draait met de bal, schiet en ... Galán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FALCAO F.C - No me acuerdo 13:0

85e minuut.
Minetti passt de bal zonder na te denken. Yurchak bereikt de bal nog maar net als eerste. Yurchak passt de bal zonder na te denken. Barbuda heeft problemen om de bal te vangen. Barbuda geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FALCAO F.C 10%, No me acuerdo 90%.
FALCAO F.C - No me acuerdo 13:0