Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JHONITET san feliz
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
65% Spel op eigen helft 35%
9 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 17.1
slecht Schieten hopeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


4e minuut.
Camelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Camelo speelt de bal door. Chárry is nu in balbezit. Nieto verovert de bal door een tackle van achteren. Nieto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JHONITET - san feliz 0:1

9e minuut.
Nieto rent richting de bal. Camelo rent richting de bal. Nieto is nu in balbezit. Nieto draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Higuita de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Moyano rent richting de bal. Camelo onderschept slim de pass. Camelo passt de bal met de wreef. Nieto rent richting de bal. Nieto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Monzón met een sublieme pass. Camelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Camelo passt de bal zonder na te denken. Nieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Satizábal bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrero rent richting de bal. Satizábal verovert de bal door een tackle van achteren. Satizábal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
JHONITET - san feliz 1:1

20e minuut.
Satizábal is nu in balbezit. Palomino is nu in balbezit. Satizábal is nu in balbezit. Palomino rent richting de bal. Palomino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Monzón met een sublieme pass. Daar is Nieto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burgos rent richting de bal. Nieto verovert de bal door een tackle van achteren. Nieto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Guerrero geeft de bal voor. Nieto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rosero Coral onderschept slim de pass. Rosero Coral geeft een lange en hoge pass. Salamanca probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Higuita geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Miranda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Camelo is nu in balbezit. Camelo passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Estrada onderschept slim de pass. Estrada speelt de bal door. Satizábal bereikt de bal nog maar net als eerste. Satizábal draait met de bal, schiet en ... Rial probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JHONITET - san feliz 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JHONITET 62%, san feliz 38%.
JHONITET - san feliz 2:1

55e minuut.
Rosero Coral bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosero Coral geeft een hoge lob. Aragón kopt de bal weg. Satizábal is nu in balbezit. Satizábal haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Manrique geeft de bal voor. Klungelig pakt Camelo de bal. Camelo passt de bal met de wreef. Nieto rent richting de bal. Nieto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Domínguez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Aragón bereikt de bal nog maar net als eerste. Domínguez maakt een afschuwelijke overtreding. Domínguez krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JHONITET 67%, san feliz 33%.
JHONITET - san feliz 2:1