Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
san feliz JHONITET
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
10 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 17.2
hopeless Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


9e minuut.
Palomino rent richting de bal. Palomino passt de bal in één keer door. Satizábal bereikt de bal nog maar net als eerste. Satizábal schiet op doel. Rial probeert de bal aan de voet te houden. Araque verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Klungelig pakt Guerrero de bal. Satizábal rent richting de bal. Satizábal passt de bal in één keer door. Palomino bereikt de bal nog maar net als eerste. Palomino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
san feliz - JHONITET 0:1

26e minuut.
Moyano onderschept slim de pass. Guerrero geeft de bal voor. Higuita bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieto onderschept slim de pass. Nieto draait met de bal, schiet en ... Quiñónez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Moyano is nu in balbezit. Moyano passt de bal met de wreef. Satizábal is nu in balbezit. Satizábal schiet op doel. Araque probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: san feliz 49%, JHONITET 51%.
san feliz - JHONITET 0:1

49e minuut.
Palomino verovert de bal door een tackle van achteren. Palomino probeert naar een medespeler te passen. Rial is nu in balbezit. Satizábal verovert de bal door een tackle van achteren. Satizábal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Chárry bereikt de bal nog maar net als eerste. Camelo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chárry. Chárry krijgt een gele kaart. Camelo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Manrique wilt de vrije trap nemen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
san feliz - JHONITET 1:1

68e minuut.
Rial speelt de bal door. Solano heeft problemen om de bal te vangen. Satizábal is nu in balbezit. Palomino bereikt de bal nog maar net als eerste. Palomino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Satizábal raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Esquivel komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: san feliz 31%, JHONITET 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
san feliz - JHONITET 1:1