Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
real cartagena Fvck Off FC
monofigura Tactiek 4321
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 21.5
slecht Schieten matig
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


25e minuut.
Ramírez passt de bal met de wreef. Daar is Rai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Albornoz. Albornoz krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Basto probeert naar een medespeler te passen. Arriaga II rent richting de bal. Arriaga II met een sublieme pass. Morales Otero rent richting de bal. Morales Otero schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Salinas verovert de bal door een tackle van achteren. Estrada kan de bal niet met de borst controleren. Rojas rent richting de bal. Rojas schiet op doel. Salas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real cartagena - Fvck Off FC 0:1

39e minuut.
Klungelig pakt Marín de bal. Almanza onderschept slim de pass. Almanza speelt de bal door. Morales Otero rent richting de bal. Morales Otero haalt uit met een fantastische trap. Barbini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real cartagena 56%, Fvck Off FC 44%.
real cartagena - Fvck Off FC 0:1

49e minuut.
Rojas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojas passt de bal zonder na te denken. Salinas heeft problemen om de bal te vangen. Bustamante onderschept slim de pass. Bustamante haalt uit met een fantastische trap. Salas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Ramírez rent richting de bal. Neira onderschept slim de pass. Neira speelt de bal door. Morales Otero rent richting de bal. Morales Otero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Arriaga II geeft een hoge lob. Toche probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Morales Otero schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Morales Otero is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

79e minuut.
Cuevas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rai is nu in balbezit. Rai geeft een lange en hoge pass. Rojas is nu in balbezit. Rojas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Herrón speelt de bal door. Daar is Coral, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coral speelt de bal door. Marín bereikt de bal nog maar net als eerste. Marín haalt uit met een fantastische trap. Barbini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Klungelig pakt Cuevas de bal. Arriaga II speelt de bal door. Neira bereikt de bal nog maar net als eerste. Marín bereikt de bal nog maar net als eerste. Marín haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real cartagena 55%, Fvck Off FC 45%.
real cartagena - Fvck Off FC 0:1