Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
No me acuerdo FC GRANDOL
esta esta mejor Tactiek Balanceada
38% Balbezit 62%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 44
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 35.9
slecht Schieten redelijk
waardeloos Passen matig
waardeloos Verdedigen matig


2e minuut.
Kushev passt de bal met de wreef. bin Manaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Ráquira schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ráquira krijgt een gele kaart. bin Manaf is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vokolek met een snel genomen vrije trap. Pataki is nu in balbezit. Pataki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Vokolek probeert naar een medespeler te passen. Pataki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pataki passt de bal met de wreef. bin Manaf is nu in balbezit. bin Manaf draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
No me acuerdo - FC GRANDOL 0:1

7e minuut.
bin Manaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Yate is nu in balbezit. bin Manaf verovert de bal door een tackle van achteren. bin Manaf haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
No me acuerdo - FC GRANDOL 0:2

15e minuut.
Tesselaar passt de bal zonder na te denken. Pataki bereikt de bal nog maar net als eerste. Cajamarca rent richting de bal. Pataki verovert de bal door een tackle van achteren. Pataki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Vokolek met een sublieme pass. Pataki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ráquira legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pataki raakt geblesseerd tijdens het duel. bin Manaf zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vokolek rent richting de bal. Vokolek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
No me acuerdo - FC GRANDOL 0:3

24e minuut.
Yate geeft een hoge lob. Inworp. Kushev met een snelle inworp. bin Manaf is nu in balbezit. bin Manaf draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Pataki rent richting de bal. Pataki passt de bal met de wreef. Daar is Montaño, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Manaf verovert de bal door een tackle van achteren. bin Manaf draait met de bal, schiet en ... Galán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. bin Manaf bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Manaf draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pataki rent richting de bal. Montaño verovert de bal door een tackle van achteren. bin Manaf is nu in balbezit. bin Manaf draait met de bal, schiet en ... Galán bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pataki neemt de hoekschop. bin Manaf springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
No me acuerdo - FC GRANDOL 0:4

28e minuut.
Battiata geeft een hoge lob. bin Manaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Montaño onderschept slim de pass. Pataki verovert de bal door een tackle van achteren. Pataki schiet op doel. Galán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Bohórquez rent richting de bal. Vokolek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vokolek speelt de bal door. Pataki rent richting de bal. Pataki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Vokolek speelt de bal door. Pataki rent richting de bal. Pataki passt de bal in één keer door. bin Manaf bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Manaf schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Pataki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pataki speelt de bal door. bin Manaf is nu in balbezit. bin Manaf schiet op doel. Ráquira probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Vokolek passt de bal in één keer door. Almanza bereikt de bal nog maar net als eerste. Vokolek begaat een overtreding. Vokolek krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Lévêque passt de bal zonder na te denken. Pataki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pataki passt de bal in één keer door. bin Manaf bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Manaf schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Ráquira geeft een hoge lob. Kushev is nu in balbezit. Kushev passt de bal met de wreef. bin Manaf is nu in balbezit. bin Manaf draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
No me acuerdo - FC GRANDOL 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: No me acuerdo 79%, FC GRANDOL 21%.
No me acuerdo - FC GRANDOL 0:5

52e minuut.
Ráquira trapt de bal weg van het doel. Rendón kopt de bal weg. Polski geeft een hoge lob. bin Manaf is nu in balbezit. bin Manaf draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
No me acuerdo - FC GRANDOL 0:6

65e minuut.
Pataki is nu in balbezit. bin Manaf rent richting de bal. Pataki rent richting de bal. Pataki schiet op doel. Montaño probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. bin Manaf bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Manaf haalt uit met een fantastische trap. Galán probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
No me acuerdo - FC GRANDOL 0:7

69e minuut.
Tesselaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tesselaar geeft een lange en hoge pass. bin Manaf bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Manaf schiet op doel. Galán werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Pataki speelt de bal door. Kushev rent richting de bal. Kushev passt de bal met de wreef. bin Manaf bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Manaf draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Galán speelt de bal door. Kushev rent richting de bal. Kushev passt de bal in één keer door. Pataki is nu in balbezit. Pataki draait met de bal, schiet en ... Galán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Pataki passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt bin Manaf de bal. Vokolek rent richting de bal. Pataki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pataki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: No me acuerdo 77%, FC GRANDOL 23%.
No me acuerdo - FC GRANDOL 0:7