Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FALCAO F.C Atl. Huila
falcao Tactiek NUEVA
65% Balbezit 35%
12% Spel op eigen helft 88%
29 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
41.6 gemiddelde waardering 15.7
goed Schieten waardeloos
goed Passen hopeloos
matig Verdedigen slecht


6e minuut.
Martelo rent richting de bal. Afonso verovert de bal door een tackle van achteren. Afonso passt de bal met de wreef. Mora bereikt de bal nog maar net als eerste. Mora haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Milanowski passt de bal in één keer door. Afonso probeert naar een medespeler te passen. Milanowski speelt de bal door. Afonso geeft een hoge lob. Mora springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FALCAO F.C - Atl. Huila 1:0

13e minuut.
Afonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Jara begaat een overtreding. Afonso is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pielak met een snel genomen vrije trap. Herrera heeft problemen om de bal te vangen. Barbuda rent richting de bal. Barbuda haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Nieto de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Herrera is nu in balbezit. Herrera haalt uit met een fantastische trap. Nieto probeert de bal met de borst te controleren. Mora bereikt de bal nog maar net als eerste. Mora draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FALCAO F.C - Atl. Huila 2:0

17e minuut.
Afonso kopt de bal weg. Mesa rent richting de bal. Herrera rent richting de bal. Herrera schiet op doel. Na een snelle pass probeert Nieto de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Pielak neemt vlug de vrije trap. Afonso kopt de bal weg. Mora bereikt de bal nog maar net als eerste. Mora draait met de bal, schiet en ... Castro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FALCAO F.C - Atl. Huila 3:0

34e minuut.
Pielak kopt de bal weg. Nieto is nu in balbezit. Mora onderschept slim de pass. Mora schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FALCAO F.C - Atl. Huila 4:0

41e minuut.
Mora rent richting de bal. Herrera rent richting de bal. Mora is nu in balbezit. Herrera is nu in balbezit. Herrera schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Castro trapt de bal weg. Pielak kopt de bal weg. Barbuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbuda haalt uit met een fantastische trap. Castro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FALCAO F.C - Atl. Huila 5:0

43e minuut.
Klungelig pakt Minetti de bal. Minetti geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Nieto de bal. Herrera is nu in balbezit. Herrera haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Barbuda bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal vliegt tegen de lat. Landazábal rent richting de bal. Barbuda onderschept slim de pass. Barbuda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FALCAO F.C - Atl. Huila 6:0

45e minuut.
Milanowski geeft de bal voor. Minetti kopt de bal weg. Daar is Jara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mora is nu in balbezit. Mora haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Herrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrera schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FALCAO F.C 13%, Atl. Huila 87%.
FALCAO F.C - Atl. Huila 6:0

52e minuut.
Klungelig pakt Minetti de bal. Minetti geeft een hoge lob. Klungelig pakt Barbuda de bal. Pielak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pielak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FALCAO F.C - Atl. Huila 7:0

54e minuut.
Minetti controleert de bal met de borst. Leyton speelt de bal door. Mesa rent richting de bal. Herrera onderschept slim de pass. Herrera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FALCAO F.C - Atl. Huila 8:0

60e minuut.
Klungelig pakt Afonso de bal. Nieto rent richting de bal. Afonso verovert de bal door een tackle van achteren. Afonso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FALCAO F.C - Atl. Huila 9:0

64e minuut.
Afonso is nu in balbezit. Afonso passt de bal in één keer door. Mora rent richting de bal. Barbuda is nu in balbezit. Barbuda schiet op doel. De bal raakt de paal. Castro probeert wanhopig de bal te grijpen. Herrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrera schiet op doel. Castro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Milanowski passt de bal met de wreef. Afonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Afonso speelt de bal door. Mora is nu in balbezit. Mora draait met de bal, schiet en ... Castro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Pielak met een sublieme pass. Minetti is nu in balbezit. Minetti passt de bal met de wreef. Herrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrera haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nieto heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Pielak passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Vanlıoğlu de bal. Vanlıoğlu probeert naar een medespeler te passen. Minetti rent richting de bal. Minetti geeft een lange en hoge pass. Castro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Landazábal trapt de bal weg van het doel. Pielak controleert de bal met de borst. Pielak geeft een hoge lob. Mora rent richting de bal. Mora draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Castro trapt de bal weg van het doel. Pielak kan de bal niet met de borst controleren. Pielak speelt de bal door. Afonso is nu in balbezit. Afonso draait met de bal, schiet en ... Castro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Landazábal trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Fonseca de bal. Barbuda probeert naar een medespeler te passen. Herrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrera draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FALCAO F.C 12%, Atl. Huila 88%.
FALCAO F.C - Atl. Huila 9:0