Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atl. Huila FALCAO F.C
NUEVA Tactiek falcao
36% Balbezit 64%
83% Spel op eigen helft 17%
1 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
15.5 gemiddelde waardering 44.4
waardeloos Schieten formidabel
hopeloos Passen solide
slecht Verdedigen redelijk


4e minuut.
Yurchak bereikt de bal nog maar net als eerste. Yurchak geeft de bal voor. Jara rent richting de bal. Mora verovert de bal door een tackle van achteren. Mora haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Klungelig pakt Ovalle de bal. Vanlıoğlu rent richting de bal. Vanlıoğlu passt de bal zonder na te denken. Minetti is nu in balbezit. Minetti geeft de bal voor. Castro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Barbuda is nu in balbezit. Yurchak is nu in balbezit. Barbuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Yurchak rent richting de bal. Yurchak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atl. Huila - FALCAO F.C 0:1

13e minuut.
Mora bereikt de bal nog maar net als eerste. Mora passt de bal in één keer door. Yurchak bereikt de bal nog maar net als eerste. Yurchak schiet op doel. Castro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atl. Huila - FALCAO F.C 0:2

17e minuut.
Castro met een sublieme pass. Ovalle controleert de bal met de borst. Minetti is nu in balbezit. Minetti geeft een lange en hoge pass. Mora bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Reyes verovert de bal door een tackle van achteren. Reyes geeft een hoge lob. Martelo rent richting de bal. Pielak onderschept slim de pass. Pielak geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Minetti is nu in balbezit. Minetti passt de bal zonder na te denken. Yurchak bereikt de bal nog maar net als eerste. Yurchak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atl. Huila - FALCAO F.C 0:3

34e minuut.
Mora verovert de bal door een tackle van achteren. Mora speelt de bal door. Yurchak bereikt de bal nog maar net als eerste. Yurchak schiet op doel. Paal!

36e minuut.
Fonseca is nu in balbezit. Pielak onderschept slim de pass. Pielak geeft een lange en hoge pass. Barbuda is nu in balbezit. Barbuda haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Mesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pielak onderschept slim de pass. Pielak geeft een lange en hoge pass. Yurchak rent richting de bal. Yurchak haalt uit met een fantastische trap. Castro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atl. Huila 83%, FALCAO F.C 17%.
Atl. Huila - FALCAO F.C 0:3

50e minuut.
Castro probeert naar een medespeler te passen. Vanlıoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Minetti rent richting de bal. Minetti draait met de bal, schiet en ... Castro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Daar is Pielak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pielak geeft een lange en hoge pass. Yurchak is nu in balbezit. Yurchak haalt uit met een fantastische trap. Castro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atl. Huila - FALCAO F.C 0:4

55e minuut.
Barbuda is nu in balbezit. Barbuda passt de bal in één keer door. Yurchak bereikt de bal nog maar net als eerste. Yurchak schiet op doel. Castro probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Barbuda controleert de bal met de borst. Leyton rent richting de bal. Met opzet legt Barbuda zijn tegenspeler op de grond. Barbuda krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Afonso kopt de bal weg. Jara bereikt de bal nog maar net als eerste. Mora is nu in balbezit. Mora schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Yurchak met een sublieme pass. Afonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Afonso geeft een hoge lob. Barbuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbuda schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Minetti geeft een hoge lob. Barbuda heeft problemen om de bal te vangen. Mora bereikt de bal nog maar net als eerste. Mora schiet op doel. Castro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atl. Huila - FALCAO F.C 0:5

74e minuut.
Pielak met een sublieme pass. Afonso is nu in balbezit. Afonso geeft een hoge lob. Minetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Minetti haalt uit met een fantastische trap. Castro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Yurchak rent richting de bal. Yurchak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atl. Huila - FALCAO F.C 0:6

80e minuut.
Yurchak onderschept slim de pass. Yurchak geeft een hoge lob. Klungelig pakt Jara de bal. Barbuda is nu in balbezit. Barbuda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Barbuda rent richting de bal. Barbuda geeft een lange en hoge pass. Jara heeft problemen om de bal te vangen. Yurchak bereikt de bal nog maar net als eerste. Yurchak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atl. Huila 82%, FALCAO F.C 18%.
Atl. Huila - FALCAO F.C 0:6