Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fvck Off FC JHONITET
4321 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
2 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 16.5
matig Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


23e minuut.
Palomino bereikt de bal nog maar net als eerste. Coral bereikt de bal nog maar net als eerste. Coral passt de bal zonder na te denken. Rojas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Na een snelle pass probeert Burgos de bal onder controle te krijgen. Aragón bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ramírez. Ramírez krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Palomino rent richting de bal. Palomino speelt de bal door. Satizábal is nu in balbezit. Satizábal haalt uit met een fantastische trap. Barbini probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fvck Off FC 57%, JHONITET 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fvck Off FC - JHONITET 0:0

73e minuut.
Almanza rent richting de bal. Almanza met een sublieme pass. Bustamante is nu in balbezit. Klungelig pakt Bustamante de bal. Bustamante probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Almanza onderschept slim de pass. Bustamante rent richting de bal. Bustamante met een sublieme pass. Ladino rent richting de bal. Ladino geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fvck Off FC 29%, JHONITET 71%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fvck Off FC - JHONITET 0:0