Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
san feliz real cartagena
Normal Tactiek monofigura
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 17.1
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Manrique rent richting de bal. Marín onderschept slim de pass. Marín probeert naar een medespeler te passen. Cadena bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadena schiet op doel. Araque bokst de bal weg.

10e minuut.
Araque probeert naar een medespeler te passen. Camelo kopt de bal weg. Klungelig pakt Salinas de bal. Nieto verovert de bal door een tackle van achteren. Nieto haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Domínguez kopt de bal weg. Nieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Caballero schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Nieto roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Nieto kan niet meer verder spelen. Monzón komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Neira met een sublieme pass. Daar is Cadena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Solano verovert de bal door een tackle van achteren. Marín verovert de bal door een tackle van achteren. Marín draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Herrón verovert de bal door een tackle van achteren. Herrón passt de bal zonder na te denken. Rial is nu in balbezit. Cadena onderschept slim de pass. Cadena schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Herrón probeert naar een medespeler te passen. Cadena rent richting de bal. Met opzet legt Rial zijn tegenspeler op de grond. Rial krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Arriaga II is nu in balbezit. Arriaga II probeert naar een medespeler te passen. Cadena bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadena draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
san feliz - real cartagena 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: san feliz 62%, real cartagena 38%.
san feliz - real cartagena 0:1

63e minuut.
Monzón heeft problemen om de bal te vangen. Monzón schiet op doel. Pardo heeft problemen om de bal te vangen. Camelo rent richting de bal. Camelo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Marín is nu in balbezit. Solano rent richting de bal. Marín tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Marín krijgt een gele kaart. Solano is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Guerrero zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Miranda kopt de bal weg. Pardo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Monzón rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
san feliz - real cartagena 1:1

82e minuut.
Salinas geeft een lange en hoge pass. Inworp. Miranda met de inworp. Solano is nu in balbezit. Solano geeft de bal voor. Paal! Salas bokst de bal weg.

88e minuut.
Herrón met de inworp. Marín heeft problemen om de bal te vangen. Marín geeft de bal voor. Daar is Arriaga II, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arriaga II geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: san feliz 41%, real cartagena 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
san feliz - real cartagena 1:1