Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
san feliz FALCAO F.C
Normal Tactiek falcao
42% Balbezit 58%
83% Spel op eigen helft 17%
1 Doelpogingen 42
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 43.3
unsatisfactory Schieten excellent
weak Passen good
unsatisfactory Verdedigen good


2e minuut.
Afonso passt de bal zonder na te denken. Manrique is nu in balbezit. Solano is nu in balbezit. Afonso rent richting de bal. Afonso haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Vanlıoğlu kopt de bal weg. Barbuda is nu in balbezit. Barbuda met een sublieme pass. Mora bereikt de bal nog maar net als eerste. Mora draait met de bal, schiet en ... Araque probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Yurchak onderschept slim de pass. Yurchak probeert naar een medespeler te passen. Barbuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Manrique rent richting de bal. Mora verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Afonso geeft een lange en hoge pass. Minetti heeft problemen om de bal te vangen. Yurchak met een sublieme pass. Mora bereikt de bal nog maar net als eerste. Mora schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
san feliz - FALCAO F.C 0:1

12e minuut.
Minetti speelt de bal door. Yurchak rent richting de bal. Yurchak passt de bal zonder na te denken. Mora is nu in balbezit. Mora schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Yurchak probeert naar een medespeler te passen. Minetti is nu in balbezit. Minetti passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Mora de bal. Mora haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Solano rent richting de bal. Yurchak verovert de bal door een tackle van achteren. Afonso speelt de bal door. Mora bereikt de bal nog maar net als eerste. Mora haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
san feliz - FALCAO F.C 0:2

20e minuut.
Palomar bereikt de bal nog maar net als eerste. Palomar geeft de bal voor. Miranda kopt de bal weg. Klungelig pakt Afonso de bal. Afonso draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Klungelig pakt Barbuda de bal. Yurchak bereikt de bal nog maar net als eerste. Yurchak passt de bal zonder na te denken. Mora heeft problemen om de bal te vangen. Mora haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
san feliz - FALCAO F.C 0:3

22e minuut.
Monzón is nu in balbezit. Yurchak verovert de bal door een tackle van achteren. Yurchak passt de bal in één keer door. Mora rent richting de bal. Mora haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
san feliz - FALCAO F.C 0:4

23e minuut.
Yurchak rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Camelo. Yurchak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dumitrache met een snel genomen vrije trap. Daar is Palomar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yurchak rent richting de bal. Yurchak draait met de bal, schiet en ... Mora probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mora is nu in balbezit. Mora draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
san feliz - FALCAO F.C 0:5

27e minuut.
Palomar geeft de bal voor. Inworp. Milanowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Afonso is nu in balbezit. Afonso schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Milanowski kopt de bal weg. Palomar kan de bal niet met de borst controleren. Mora is nu in balbezit. Mora draait met de bal, schiet en ... Araque probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
san feliz - FALCAO F.C 0:6

29e minuut.
Mora passt de bal zonder na te denken. Yurchak bereikt de bal nog maar net als eerste. Minetti probeert naar een medespeler te passen. Barbuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbuda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
san feliz - FALCAO F.C 0:7

34e minuut.
Pajarito kopt de bal weg. Pielak probeert naar een medespeler te passen. Daar is Barbuda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yurchak is nu in balbezit. Yurchak draait met de bal, schiet en ... Araque bokst de bal weg. Manrique heeft problemen om de bal te vangen. Barbuda rent richting de bal. Barbuda schiet op doel. Araque maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
san feliz - FALCAO F.C 0:8

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Milanowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Afonso verovert de bal door een tackle van achteren. Afonso geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Yurchak verovert de bal door een tackle van achteren. Yurchak met een sublieme pass. Mora bereikt de bal nog maar net als eerste. Mora schiet op doel. Araque probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
san feliz - FALCAO F.C 0:9

45e minuut.
Minetti met een sublieme pass. Yurchak bereikt de bal nog maar net als eerste. Yurchak passt de bal in één keer door. Mora rent richting de bal. Mora draait met de bal, schiet en ... Araque probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: san feliz 80%, FALCAO F.C 20%.
san feliz - FALCAO F.C 0:9

49e minuut.
Guerrero rent richting de bal. Afonso onderschept slim de pass. Afonso passt de bal in één keer door. Mora bereikt de bal nog maar net als eerste. Mora haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Minetti speelt de bal door. Manrique probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mora rent richting de bal. Mora draait met de bal, schiet en ... Araque maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
san feliz - FALCAO F.C 0:10

56e minuut.
Foronda onderschept slim de pass. Mora rent richting de bal. Foronda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mora raakt geblesseerd tijdens het duel. Pielak wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Barbuda verovert de bal door een tackle van achteren. Yurchak bereikt de bal nog maar net als eerste. Foronda bereikt de bal nog maar net als eerste. Yurchak verovert de bal door een tackle van achteren. Yurchak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
san feliz - FALCAO F.C 0:11

60e minuut.
Palomar met een harde bal richting middenveld. Inworp. Milanowski met een snelle inworp. Dumitrache geeft een hoge lob. Mora maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Mora verovert de bal door een tackle van achteren. Yurchak rent richting de bal. Barbuda is nu in balbezit. Yurchak bereikt de bal nog maar net als eerste. Yurchak draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Klungelig pakt Mora de bal. Barbuda is nu in balbezit. Barbuda passt de bal zonder na te denken. Mora is nu in balbezit. Mora schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Mora verovert de bal door een tackle van achteren. Mora geeft een lange en hoge pass. Foronda heeft problemen om de bal te vangen. Yurchak bereikt de bal nog maar net als eerste. Yurchak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
san feliz - FALCAO F.C 0:12

70e minuut.
Guerrero rent richting de bal. Guerrero geeft de bal voor. Vanlıoğlu met een sublieme pass. Milanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Milanowski geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
san feliz - FALCAO F.C 0:13

72e minuut.
Afonso geeft de bal voor. Yurchak speelt de bal door. Barbuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbuda draait met de bal, schiet en ... Araque probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Mora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yurchak rent richting de bal. Yurchak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Barbuda met een sublieme pass. Mora bereikt de bal nog maar net als eerste. Yurchak bereikt de bal nog maar net als eerste. Yurchak draait met de bal, schiet en ... Foronda probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Klungelig pakt Barbuda de bal. Barbuda speelt de bal door. Yurchak rent richting de bal. Mora rent richting de bal. Mora haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Palomar de bal. Yurchak rent richting de bal. Yurchak haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
san feliz - FALCAO F.C 0:14

78e minuut.
Yurchak speelt de bal door. Mora probeert de bal met de borst te controleren. Foronda rent richting de bal. Mora verovert de bal door een tackle van achteren. Mora schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
san feliz - FALCAO F.C 0:15

80e minuut.
Araque met een sublieme pass. Vanlıoğlu kopt de bal weg. Klungelig pakt Foronda de bal. Barbuda is nu in balbezit. Barbuda schiet op doel. Araque probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Yurchak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Herrera komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Minetti is nu in balbezit. Minetti met een sublieme pass. Barbuda speelt de bal door. Afonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Afonso schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
san feliz - FALCAO F.C 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: san feliz 86%, FALCAO F.C 14%.
san feliz - FALCAO F.C 0:16