Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fvck Off FC FC GRANDOL
4321 Tactiek Balanceada
42% Balbezit 58%
67% Spel op eigen helft 33%
0 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
22.3 gemiddelde waardering 37.9
zwak Schieten redelijk
zwak Passen matig
waardeloos Verdedigen matig


8e minuut.
Tesselaar rent richting de bal. Ladino rent richting de bal. Met opzet legt Tesselaar zijn tegenspeler op de grond. Tesselaar krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Tesselaar verovert de bal door een tackle van achteren. Tesselaar probeert naar een medespeler te passen. Vokolek probeert naar een medespeler te passen. bin Manaf rent richting de bal. bin Manaf schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Ramírez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pataki verovert de bal door een tackle van achteren. bin Manaf bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Manaf draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fvck Off FC - FC GRANDOL 0:1

16e minuut.
Pataki verovert de bal door een tackle van achteren. Pataki geeft een lange en hoge pass. bin Manaf bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Manaf haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fvck Off FC - FC GRANDOL 0:2

18e minuut.
Barbini geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kushev met de inworp. bin Manaf is nu in balbezit. bin Manaf haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Lévêque is nu in balbezit. Lévêque passt de bal zonder na te denken. Vokolek rent richting de bal. bin Manaf bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Manaf draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Tesselaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tesselaar geeft de bal voor. bin Manaf bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Manaf haalt uit met een fantastische trap. Barbini probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Kushev speelt de bal door. Polski geeft een hoge lob. Kushev geeft een hoge lob. bin Manaf bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Manaf draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fvck Off FC 65%, FC GRANDOL 35%.
Fvck Off FC - FC GRANDOL 0:2

48e minuut.
Kushev met de inworp. Vokolek is nu in balbezit. Vokolek passt de bal met de wreef. bin Manaf bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Manaf schiet op doel. Barbini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pataki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pataki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pataki rent richting de bal. Pataki schiet op doel. Barbini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Lévêque kopt de bal weg. Kushev is nu in balbezit. Kushev speelt de bal door. Pataki rent richting de bal. Pataki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Klungelig pakt Almanza de bal. Pataki rent richting de bal. Pataki passt de bal in één keer door. bin Manaf is nu in balbezit. bin Manaf draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fvck Off FC - FC GRANDOL 0:3

66e minuut.
Almanza is nu in balbezit. bin Manaf onderschept slim de pass. bin Manaf passt de bal zonder na te denken. Pataki rent richting de bal. Pataki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Polski rent richting de bal. Polski passt de bal in één keer door. Lévêque speelt de bal door. bin Manaf is nu in balbezit. bin Manaf draait met de bal, schiet en ... Barbini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Tesselaar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vokolek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vokolek passt de bal met de wreef. bin Manaf heeft problemen om de bal te vangen. bin Manaf haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Ramírez geeft de bal voor. Pataki kopt de bal weg. Lévêque met een sublieme pass. bin Manaf heeft problemen om de bal te vangen. bin Manaf draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Lévêque passt de bal in één keer door. Kushev rent richting de bal. Kushev met een sublieme pass. bin Manaf bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Manaf haalt uit met een fantastische trap. Barbini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Lévêque is nu in balbezit. Daar is Tesselaar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tesselaar met een sublieme pass. bin Manaf is nu in balbezit. bin Manaf haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Pataki met een sublieme pass. Vokolek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. bin Manaf rent richting de bal. bin Manaf haalt uit met een fantastische trap. Barbini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fvck Off FC - FC GRANDOL 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fvck Off FC 68%, FC GRANDOL 32%.
Fvck Off FC - FC GRANDOL 0:4