Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC GRANDOL Fvck Off FC
Balanceada Tactiek 4321
58% Balbezit 42%
28% Spel op eigen helft 72%
39 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
36.6 gemiddelde waardering 21.2
goed Schieten zwak
redelijk Passen zwak
matig Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Lévêque is nu in balbezit. Kushev rent richting de bal. Kushev geeft een hoge lob. bin Manaf rent richting de bal. bin Manaf draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Pataki rent richting de bal. Pataki passt de bal met de wreef. bin Manaf is nu in balbezit. bin Manaf schiet op doel. Barbini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GRANDOL - Fvck Off FC 1:0

17e minuut.
Almanza geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pataki met een snelle inworp. bin Manaf is nu in balbezit. bin Manaf haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Barbini geeft een hoge lob. Inworp. Kushev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. bin Manaf is nu in balbezit. bin Manaf draait met de bal, schiet en ... Barbini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Cumana geeft de bal voor. Klungelig pakt Ladino de bal. Almanza rent richting de bal. bin Manaf onderschept slim de pass. bin Manaf schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Kushev passt de bal met de wreef. Pataki is nu in balbezit. Pataki geeft een hoge lob. bin Manaf rent richting de bal. bin Manaf haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GRANDOL - Fvck Off FC 2:0

28e minuut.
Pataki met de inworp. Cuevas probeert de bal met de borst te controleren. bin Manaf is nu in balbezit. bin Manaf draait met de bal, schiet en ... Barbini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GRANDOL - Fvck Off FC 3:0

30e minuut.
Daar is Ramírez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pataki is nu in balbezit. Pataki passt de bal zonder na te denken. Daar is bin Manaf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Manaf haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Pataki rent richting de bal. bin Manaf is nu in balbezit. Ramírez schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ramírez krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Rojas kopt de bal weg. Klungelig pakt Kushev de bal. Kushev geeft een hoge lob. bin Manaf bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Manaf haalt uit met een fantastische trap. Barbini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Kushev passt de bal in één keer door. Rojas geeft de bal voor. Almanza rent richting de bal. bin Manaf onderschept slim de pass. bin Manaf draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GRANDOL 25%, Fvck Off FC 75%.
FC GRANDOL - Fvck Off FC 3:0

48e minuut.
Tesselaar is nu in balbezit. Tesselaar speelt de bal door. bin Manaf is nu in balbezit. bin Manaf draait met de bal, schiet en ... Barbini maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Pataki is nu in balbezit. bin Manaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Pataki is nu in balbezit. Pataki draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ramírez de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GRANDOL - Fvck Off FC 4:0

58e minuut.
Pataki speelt de bal door. Daar is Kushev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kushev met een sublieme pass. bin Manaf rent richting de bal. bin Manaf schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Ladino geeft een hoge lob. Daar is Lévêque, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lévêque met een sublieme pass. bin Manaf bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Manaf haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
bin Manaf kopt de bal weg. Klungelig pakt Ramírez de bal. Pataki probeert naar een medespeler te passen. bin Manaf rent richting de bal. bin Manaf schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Almanza rent richting de bal. Pataki onderschept slim de pass. Pataki passt de bal in één keer door. Klungelig pakt bin Manaf de bal. bin Manaf draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Klungelig pakt Toche de bal. bin Manaf rent richting de bal. Pataki rent richting de bal. Pataki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Lévêque rent richting de bal. Lévêque met een sublieme pass. bin Manaf is nu in balbezit. bin Manaf passt de bal met de wreef. Almanza rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GRANDOL 31%, Fvck Off FC 69%.
FC GRANDOL - Fvck Off FC 4:0