Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
No me acuerdo JHONITET
esta esta mejor Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 15.5
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


10e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Montaño trapt de bal weg van het doel. Valbuena kopt de bal weg. Rendón rent richting de bal. Rendón draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Palomino verovert de bal door een tackle van achteren. Palomino passt de bal in één keer door. Satizábal bereikt de bal nog maar net als eerste. Satizábal haalt uit met een fantastische trap. Montaño probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Burgos verovert de bal door een tackle van achteren. Yate bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgos verovert de bal door een tackle van achteren. Palomino bereikt de bal nog maar net als eerste. Palomino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Moyano is nu in balbezit. Moyano speelt de bal door. Valbuena heeft problemen om de bal te vangen. Rendón bereikt de bal nog maar net als eerste. Rendón schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Chárry onderschept slim de pass. Cajamarca verovert de bal door een tackle van achteren. Cajamarca probeert naar een medespeler te passen. Valbuena rent richting de bal. Valbuena haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
No me acuerdo - JHONITET 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: No me acuerdo 60%, JHONITET 40%.
No me acuerdo - JHONITET 1:0

79e minuut.
Estrada is nu in balbezit. Cajamarca bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Estrada krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: No me acuerdo 46%, JHONITET 54%.
No me acuerdo - JHONITET 1:0