Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC GRANDOL san feliz
Balanceada Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
34% Spel op eigen helft 66%
33 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.3 gemiddelde waardering 18
goed Schieten waardeloos
matig Passen zwak
matig Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Lévêque geeft de bal voor. Camelo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Palomar rent richting de bal. bin Manaf onderschept slim de pass. bin Manaf draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Solano heeft problemen om de bal te vangen. Pataki is nu in balbezit. Pataki passt de bal zonder na te denken. bin Manaf rent richting de bal. bin Manaf schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Pataki onderschept slim de pass. Pataki passt de bal zonder na te denken. Daar is bin Manaf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Manaf haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Vokolek is nu in balbezit. Vokolek passt de bal zonder na te denken. Pataki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pataki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC GRANDOL - san feliz 1:0

22e minuut.
Pataki bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Manaf bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Manaf schiet op doel. Rial probeert de bal aan de voet te houden. Araque maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GRANDOL - san feliz 2:0

33e minuut.
Manrique bereikt de bal nog maar net als eerste. Pataki verovert de bal door een tackle van achteren. Pataki probeert naar een medespeler te passen. bin Manaf is nu in balbezit. bin Manaf schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Rial geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kushev met een snelle inworp. bin Manaf is nu in balbezit. bin Manaf schiet op doel. De bal raakt de paal.

38e minuut.
Daar is Vokolek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vokolek met een sublieme pass. Domínguez is nu in balbezit. bin Manaf verovert de bal door een tackle van achteren. bin Manaf draait met de bal, schiet en ... Araque bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Vokolek speelt de bal door. bin Manaf is nu in balbezit. Rial legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! bin Manaf raakt geblesseerd tijdens het duel. bin Manaf kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat. Araque probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Domínguez passt de bal met de wreef. Inworp. Kushev met een snelle inworp. bin Manaf bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Manaf haalt uit met een fantastische trap. Araque verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GRANDOL 29%, san feliz 71%.
FC GRANDOL - san feliz 2:0

46e minuut.
Guerrero met een sublieme pass. bin Manaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Pataki rent richting de bal. Pataki schiet op doel. Araque werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GRANDOL - san feliz 3:0

49e minuut.
Tesselaar passt de bal zonder na te denken. Solano rent richting de bal. Vokolek maakt een afschuwelijke overtreding. Vokolek is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Solano roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Solano kan niet meer verder spelen. Foronda komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Pataki met een sublieme pass. Kushev rent richting de bal. Kushev geeft een hoge lob. bin Manaf bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Manaf schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Tesselaar rent richting de bal. Tesselaar geeft een lange en hoge pass. Pataki probeert naar een medespeler te passen. bin Manaf rent richting de bal. bin Manaf schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Tesselaar geeft een hoge lob. Pataki rent richting de bal. Pataki passt de bal zonder na te denken. Daar is bin Manaf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Manaf draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Rial geeft een hoge lob. Inworp. Tesselaar met de inworp. bin Manaf heeft problemen om de bal te vangen. bin Manaf haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GRANDOL 38%, san feliz 62%.
FC GRANDOL - san feliz 3:0