Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FALCAO F.C Fvck Off FC
falcao Tactiek 4321
61% Balbezit 39%
18% Spel op eigen helft 82%
26 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.4 gemiddelde waardering 22.1
zeer goed Schieten zwak
goed Passen slecht
goed Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Herrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Mora bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrera rent richting de bal. Mora heeft problemen om de bal te vangen. Mora draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Afonso is nu in balbezit. Bustamante onderschept slim de pass. Milanowski speelt de bal door. Mora rent richting de bal. Mora haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Vanlıoğlu speelt de bal door. Pielak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pielak passt de bal in één keer door. Mora rent richting de bal. Mora schiet op doel. Barbini bokst de bal weg.

17e minuut.
Barbuda probeert naar een medespeler te passen. Herrera is nu in balbezit. Herrera schiet op doel. Na een snelle pass probeert Toche de bal onder controle te krijgen. Minetti geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Barbini probeert wanhopig de bal te grijpen. Ramírez is nu in balbezit. Mora onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FALCAO F.C - Fvck Off FC 1:0

21e minuut.
Milanowski onderschept slim de pass. Milanowski geeft een hoge lob. Daar is Herrera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mora bereikt de bal nog maar net als eerste. Mora haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Minetti probeert naar een medespeler te passen. Mora speelt de bal door. Herrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Mora is nu in balbezit. Mora draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Barbuda is nu in balbezit. Barbuda passt de bal zonder na te denken. Herrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrera haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Cuevas is nu in balbezit. Minetti onderschept slim de pass. Minetti passt de bal in één keer door. Mora bereikt de bal nog maar net als eerste. Mora schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Herrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrera probeert naar een medespeler te passen. Mora is nu in balbezit. Mora haalt uit met een fantastische trap. Barbini maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Daar is Milanowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milanowski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Herrera de bal. Minetti rent richting de bal. Minetti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FALCAO F.C 23%, Fvck Off FC 77%.
FALCAO F.C - Fvck Off FC 1:0

60e minuut.
Vanlıoğlu geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Toche de bal onder controle te krijgen. Barbuda is nu in balbezit. Barbuda draait met de bal, schiet en ... Barbini probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Afonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Afonso probeert naar een medespeler te passen. Mora is nu in balbezit. Mora schiet op doel. Barbini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FALCAO F.C - Fvck Off FC 2:0

68e minuut.
Barbini trapt de bal weg. Klungelig pakt Cuevas de bal. Minetti kopt de bal weg. Mora rent richting de bal. Mora haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Barbuda rent richting de bal. Barbuda probeert naar een medespeler te passen. Mora is nu in balbezit. Mora schiet op doel. Barbini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FALCAO F.C - Fvck Off FC 3:0

75e minuut.
Herrera onderschept slim de pass. Barbuda is nu in balbezit. Mora rent richting de bal. Barbuda is nu in balbezit. Barbuda haalt uit met een fantastische trap. Barbini bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FALCAO F.C - Fvck Off FC 4:0

85e minuut.
Vanlıoğlu geeft de bal voor. Daar is Barbuda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mora bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbuda is nu in balbezit. Barbuda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Pielak verovert de bal door een tackle van achteren. Pielak passt de bal in één keer door. Barbuda speelt de bal door. Mora is nu in balbezit. Mora schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FALCAO F.C 13%, Fvck Off FC 87%.
FALCAO F.C - Fvck Off FC 4:0