Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fvck Off FC FALCAO F.C
4321 Tactiek falcao
36% Balbezit 64%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 40
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 44.5
zwak Schieten formidabel
zwak Passen goed
waardeloos Verdedigen goed


5e minuut.
Mora rent richting de bal. Barbuda is nu in balbezit. Barbuda passt de bal zonder na te denken. Yurchak heeft problemen om de bal te vangen. Yurchak haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

9e minuut.
Mora bereikt de bal nog maar net als eerste. Yurchak rent richting de bal. Ramírez bereikt de bal nog maar net als eerste. Yurchak onderschept slim de pass. Yurchak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Barbuda is nu in balbezit. Barbuda passt de bal zonder na te denken. Mora rent richting de bal. Yurchak rent richting de bal. Yurchak schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Barbuda passt de bal in één keer door. Mora rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Toche ... Strafschop! Toche krijgt een gele kaart. Mora raakt geblesseerd tijdens het duel. Barbuda zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Barbini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

15e minuut.
Ladino rent richting de bal. Pielak rent richting de bal. Pielak passt de bal met de wreef. Yurchak heeft problemen om de bal te vangen. Yurchak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fvck Off FC - FALCAO F.C 0:1

17e minuut.
Cuevas heeft problemen om de bal te vangen. Barbuda verovert de bal door een tackle van achteren. Barbuda speelt de bal door. Mora bereikt de bal nog maar net als eerste. Mora haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Minetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Minetti geeft de bal voor. Daar is Ramírez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mora onderschept slim de pass. Mora draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Pielak passt de bal zonder na te denken. Minetti rent richting de bal. Minetti passt de bal met de wreef. Yurchak bereikt de bal nog maar net als eerste. Yurchak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Barbini met een harde bal richting middenveld. Pielak kopt de bal weg. Barbuda probeert naar een medespeler te passen. Yurchak is nu in balbezit. Yurchak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Rojas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitrache onderschept slim de pass. Dumitrache geeft een lange en hoge pass. Mora is nu in balbezit. Mora haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fvck Off FC - FALCAO F.C 0:2

43e minuut.
Barbuda verovert de bal door een tackle van achteren. Yurchak is nu in balbezit. Barbuda speelt de bal door. Klungelig pakt Mora de bal. Mora haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Pielak rent richting de bal. Pielak geeft de bal voor. Toche heeft problemen om de bal te vangen. Yurchak is nu in balbezit. Yurchak haalt uit met een fantastische trap. Barbini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fvck Off FC 83%, FALCAO F.C 17%.
Fvck Off FC - FALCAO F.C 0:2

52e minuut.
Yurchak is nu in balbezit. Afonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Afonso geeft de bal voor. Yurchak rent richting de bal. Yurchak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Doeltrap. Ramírez trapt de bal weg van het doel. Pielak speelt de bal door. Yurchak bereikt de bal nog maar net als eerste. Yurchak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fvck Off FC - FALCAO F.C 0:3

66e minuut.
Minetti verovert de bal door een tackle van achteren. Minetti met een sublieme pass. Yurchak bereikt de bal nog maar net als eerste. Yurchak schiet op doel. Paal! Barbuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbuda geeft de bal voor. Mora is nu in balbezit. Mora draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Vanlıoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Vanlıoğlu geeft een hoge lob. Mora is nu in balbezit. Mora schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fvck Off FC - FALCAO F.C 0:4

75e minuut.
Yurchak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mora is nu in balbezit. Yurchak is nu in balbezit. Mora is nu in balbezit. Mora haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Barbuda is nu in balbezit. Barbuda passt de bal zonder na te denken. Yurchak is nu in balbezit. Yurchak draait met de bal, schiet en ... Barbini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fvck Off FC - FALCAO F.C 0:5

81e minuut.
Klungelig pakt Coral de bal. Barbuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbuda passt de bal zonder na te denken. Yurchak heeft problemen om de bal te vangen. Yurchak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Ramírez rent richting de bal. Yurchak verovert de bal door een tackle van achteren. Yurchak passt de bal in één keer door. Mora rent richting de bal. Mora draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Barbuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbuda passt de bal zonder na te denken. Mora heeft problemen om de bal te vangen. Mora draait met de bal, schiet en ... Barbini probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Toche, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fvck Off FC - FALCAO F.C 0:6

89e minuut.
Klungelig pakt Almanza de bal. Afonso rent richting de bal. Almanza is nu in balbezit. Afonso verovert de bal door een tackle van achteren. Afonso draait met de bal, schiet en ... Barbini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fvck Off FC 84%, FALCAO F.C 16%.
Fvck Off FC - FALCAO F.C 0:6