Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JHONITET Atl. Huila
Normal Tactiek NUEVA
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
2 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
17.2 gemiddelde waardering 15.5
slecht Schieten hopeloos
slecht Passen hopeloos
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Palomino rent richting de bal. Mesa onderschept slim de pass. Mesa geeft de bal voor. Satizábal is nu in balbezit. Satizábal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JHONITET - Atl. Huila 1:0

6e minuut.
Burgos verovert de bal door een tackle van achteren. Burgos speelt de bal door. Aragón bereikt de bal nog maar net als eerste. Leyton probeert naar een medespeler te passen. Satizábal bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
JHONITET - Atl. Huila 2:0

8e minuut.
Satizábal raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Esquivel komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Reyes kopt de bal weg. Moyano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Leyton bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonseca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonseca geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Daar is Fonseca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ovalle bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgos verovert de bal door een tackle van achteren. Boada verovert de bal door een tackle van achteren. Boada draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Martelo met een snelle inworp. Chárry bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonseca onderschept slim de pass. Fonseca geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Leyton geeft een lange en hoge pass. Martelo is nu in balbezit. Martelo passt de bal met de wreef. Boada rent richting de bal. Boada schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JHONITET - Atl. Huila 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JHONITET 61%, Atl. Huila 39%.
JHONITET - Atl. Huila 2:1

53e minuut.
Chárry bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonseca onderschept slim de pass. Fonseca speelt de bal door. Ovalle rent richting de bal. Ovalle geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Quiñónez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
JHONITET - Atl. Huila 2:2

57e minuut.
Martelo verovert de bal door een tackle van achteren. Salamanca onderschept slim de pass. Salamanca probeert naar een medespeler te passen. Boada bereikt de bal nog maar net als eerste. Boada draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JHONITET - Atl. Huila 2:3

58e minuut.
Klungelig pakt Palomino de bal. Moyano bereikt de bal nog maar net als eerste. Boada is nu in balbezit. Ovalle bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovalle draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JHONITET 62%, Atl. Huila 38%.
JHONITET - Atl. Huila 2:3