Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
real cartagena No me acuerdo
monofigura Tactiek esta esta mejor
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 16.5
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


15e minuut.
Ráquira geeft een lange en hoge pass. Inworp. Neira zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marín is nu in balbezit. Marín geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Almanza is nu in balbezit. Marín is nu in balbezit. Marín speelt de bal door. Neira is nu in balbezit. Neira schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Arriaga II heeft problemen om de bal te vangen. Marín kopt de bal weg. Ráquira probeert de bal met de borst te controleren. Cadena bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadena haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Yate geeft een lange en hoge pass. Inworp. Arriaga II zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Marín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marín geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real cartagena 46%, No me acuerdo 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
real cartagena - No me acuerdo 0:0

49e minuut.
Almanza is nu in balbezit. Neira onderschept slim de pass. Neira passt de bal in één keer door. Cadena is nu in balbezit. Cadena schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Arriaga II rent richting de bal. Arriaga II geeft een hoge lob. Ráquira kopt de bal weg. Valbuena is nu in balbezit. Valbuena haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Arriaga II met een snelle inworp. Marín rent richting de bal. Yate schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Marín moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Marín kan niet meer verder spelen. Caballero komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real cartagena 49%, No me acuerdo 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
real cartagena - No me acuerdo 0:0