Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atl. Huila Fvck Off FC
NUEVA Tactiek 4321
49% Balbezit 51%
42% Spel op eigen helft 58%
7 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
14.1 gemiddelde waardering 21
waardeloos Schieten zwak
hopeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Fonseca passt de bal met de wreef. Leyton bereikt de bal nog maar net als eerste. Leyton passt de bal met de wreef. Rojas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Martelo speelt de bal door. Fonseca is nu in balbezit. Fonseca probeert naar een medespeler te passen. Boada is nu in balbezit. Boada schiet op doel. Barbini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Cuevas probeert de bal met de borst te controleren. Fonseca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonseca met een sublieme pass. Boada bereikt de bal nog maar net als eerste. Boada schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Cuevas passt de bal met de wreef. Rai rent richting de bal. Martelo begaat een overtreding. Martelo krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Leyton geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bustamante zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Coral rent richting de bal. Coral geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atl. Huila 43%, Fvck Off FC 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Atl. Huila - Fvck Off FC 0:0

61e minuut.
Cuevas rent richting de bal. Cuevas geeft een hoge lob. Bustamante is nu in balbezit. Bustamante haalt uit met een fantastische trap. Castro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Leyton geeft de bal voor. Almanza is nu in balbezit. Ladino rent richting de bal. Fonseca verovert de bal door een tackle van achteren. Fonseca geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atl. Huila 40%, Fvck Off FC 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Atl. Huila - Fvck Off FC 0:0