Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JHONITET FALCAO F.C
Normal Tactiek falcao
41% Balbezit 59%
82% Spel op eigen helft 18%
2 Doelpogingen 43
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 45
slecht Schieten uitstekend
slecht Passen goed
slecht Verdedigen redelijk


3e minuut.
Minetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Minetti geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Rosero Coral de bal. Mora rent richting de bal. Mora schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Minetti geeft een hoge lob. Barbuda kopt de bal weg. Mora rent richting de bal. Mora schiet op doel. Rosero Coral probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JHONITET - FALCAO F.C 0:1

6e minuut.
Burgos bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgos geeft een hoge lob. Yurchak maakt een snoekduik en kopt de bal. Mora is nu in balbezit. Mora draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JHONITET - FALCAO F.C 0:2

7e minuut.
Afonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Afonso passt de bal zonder na te denken. Mora is nu in balbezit. Mora schiet op doel. Quiñónez maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
JHONITET - FALCAO F.C 0:3

8e minuut.
Palomino passt de bal in één keer door. Daar is Chárry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mora rent richting de bal. Mora haalt uit met een fantastische trap. Quiñónez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
JHONITET - FALCAO F.C 0:4

13e minuut.
Barbuda heeft problemen om de bal te vangen. Mora met een sublieme pass. Yurchak is nu in balbezit. Yurchak draait met de bal, schiet en ... Quiñónez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JHONITET - FALCAO F.C 0:5

14e minuut.
Daar is Satizábal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Satizábal passt de bal in één keer door. Moyano probeert de bal met de borst te controleren. Mora onderschept slim de pass. Mora draait met de bal, schiet en ... Quiñónez bokst de bal weg.

17e minuut.
Minetti geeft een lange en hoge pass. Mora kopt de bal weg. Higuita heeft problemen om de bal te vangen. Yurchak is nu in balbezit. Yurchak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Barbuda is nu in balbezit. Barbuda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Quiñónez trapt de bal weg van het doel. Minetti kopt de bal weg. Klungelig pakt Barbuda de bal. Mora bereikt de bal nog maar net als eerste. Mora schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Chárry is nu in balbezit. Minetti onderschept slim de pass. Minetti passt de bal met de wreef. Mora bereikt de bal nog maar net als eerste. Mora haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Yurchak springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Klungelig pakt Mora de bal. Barbuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Mora rent richting de bal. Mora draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Higuita de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Mora rent richting de bal. Barbuda is nu in balbezit. Mora is nu in balbezit. Barbuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbuda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Barbuda speelt de bal door. Yurchak heeft problemen om de bal te vangen. Yurchak passt de bal in één keer door. Mora is nu in balbezit. Mora schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Palomino kopt de bal weg. Vanlıoğlu met een sublieme pass. Minetti heeft problemen om de bal te vangen. Minetti geeft een lange en hoge pass. Mora krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
JHONITET - FALCAO F.C 0:6

35e minuut.
Burgos rent richting de bal. Afonso onderschept slim de pass. Afonso met een sublieme pass. Mora bereikt de bal nog maar net als eerste. Mora schiet op doel. Quiñónez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Milanowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Afonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Afonso geeft een hoge lob. Minetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Minetti haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Aragón kopt de bal weg. Boada probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Satizábal bereikt de bal nog maar net als eerste. Satizábal haalt uit met een fantastische trap. Berglöv werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JHONITET - FALCAO F.C 1:6

41e minuut.
Mora rent richting de bal. Burgos legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mora raakt geblesseerd tijdens het duel. Barbuda zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
JHONITET - FALCAO F.C 1:7

42e minuut.
Chárry passt de bal zonder na te denken. Daar is Higuita, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mora rent richting de bal. Mora schiet op doel. Quiñónez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
JHONITET - FALCAO F.C 1:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JHONITET 83%, FALCAO F.C 17%.
JHONITET - FALCAO F.C 1:8

47e minuut.
Yurchak is nu in balbezit. Barbuda is nu in balbezit. Barbuda passt de bal in één keer door. Mora rent richting de bal. Mora schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Quiñónez trapt de bal weg. Pielak kopt de bal weg. Higuita heeft problemen om de bal te vangen. Mora rent richting de bal. Mora schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Mora bereikt de bal nog maar net als eerste. Yurchak is nu in balbezit. Mora is nu in balbezit. Yurchak bereikt de bal nog maar net als eerste. Yurchak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JHONITET - FALCAO F.C 1:9

53e minuut.
Moyano is nu in balbezit. Afonso onderschept slim de pass. Afonso geeft de bal voor. Yurchak bereikt de bal nog maar net als eerste. Yurchak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
JHONITET - FALCAO F.C 1:10

55e minuut.
Rosero Coral bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosero Coral passt de bal met de wreef. Daar is Burgos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mora rent richting de bal. Mora haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Inworp. Minetti met een snelle inworp. Daar is Vanlıoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vanlıoğlu met een sublieme pass. Minetti geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Mora maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JHONITET - FALCAO F.C 1:11

60e minuut.
Yurchak geeft de bal voor. Salamanca heeft problemen om de bal te vangen. Barbuda geeft de bal voor. Klungelig pakt Mora de bal. Mora draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JHONITET - FALCAO F.C 1:12

66e minuut.
Daar is Yurchak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barbuda geeft de bal voor. Rosero Coral probeert de bal met de borst te controleren. Mora bereikt de bal nog maar net als eerste. Mora haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Milanowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Afonso de bal. Afonso geeft een hoge lob. Barbuda springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JHONITET - FALCAO F.C 1:13

72e minuut.
Afonso rent richting de bal. Afonso passt de bal met de wreef. Mora bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbuda rent richting de bal. Barbuda haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Estrada is nu in balbezit. Minetti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Estrada raakt geblesseerd tijdens het duel. Chárry met een snel genomen vrije trap. Satizábal bereikt de bal nog maar net als eerste. Satizábal schiet op doel. Berglöv verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Quiñónez trapt de bal weg van het doel. Pielak kopt de bal weg. Mora heeft problemen om de bal te vangen. Barbuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbuda schiet op doel. Quiñónez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Pielak kopt de bal weg. Daar is Burgos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Afonso speelt de bal door. Klungelig pakt Yurchak de bal. Yurchak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Mora is nu in balbezit. Barbuda rent richting de bal. Barbuda passt de bal zonder na te denken. Yurchak rent richting de bal. Yurchak haalt uit met een fantastische trap. Quiñónez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JHONITET - FALCAO F.C 1:14

87e minuut.
Yurchak is nu in balbezit. Yurchak probeert naar een medespeler te passen. Mora rent richting de bal. Mora haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JHONITET - FALCAO F.C 1:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JHONITET 82%, FALCAO F.C 18%.
JHONITET - FALCAO F.C 1:15