Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FALCAO F.C JHONITET
falcao Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
15% Spel op eigen helft 85%
40 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
46.5 gemiddelde waardering 16.1
uitstekend Schieten slecht
goed Passen slecht
redelijk Verdedigen slecht


2e minuut.
Palomino draait met de bal, schiet en ... Berglöv speelt de bal door. Afonso met een sublieme pass. Mora rent richting de bal. Mora draait met de bal, schiet en ... Quiñónez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Yurchak passt de bal zonder na te denken. Barbuda met een sublieme pass. Mora bereikt de bal nog maar net als eerste. Mora draait met de bal, schiet en ... Quiñónez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FALCAO F.C - JHONITET 1:0

4e minuut.
Satizábal speelt de bal door. Klungelig pakt Palomino de bal. Mora is nu in balbezit. Mora draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FALCAO F.C - JHONITET 2:0

7e minuut.
Barbuda rent richting de bal. Barbuda passt de bal zonder na te denken. Yurchak bereikt de bal nog maar net als eerste. Yurchak draait met de bal, schiet en ... Quiñónez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FALCAO F.C - JHONITET 3:0

8e minuut.
Salamanca geeft een lange en hoge pass. Vanlıoğlu kopt de bal weg. Minetti controleert de bal met de borst. Minetti geeft een hoge lob. Mora krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Chárry bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbuda verovert de bal door een tackle van achteren. Barbuda probeert naar een medespeler te passen. Yurchak heeft problemen om de bal te vangen. Yurchak schiet op doel. Quiñónez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Afonso is nu in balbezit. Afonso met een sublieme pass. Barbuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Mora rent richting de bal. Mora schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Mora speelt de bal door. Barbuda probeert naar een medespeler te passen. Yurchak is nu in balbezit. Yurchak draait met de bal, schiet en ... Quiñónez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FALCAO F.C - JHONITET 4:0

20e minuut.
Chárry probeert de bal aan de voet te houden. Moyano bereikt de bal nog maar net als eerste. Mora onderschept slim de pass. Yurchak is nu in balbezit. Yurchak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FALCAO F.C - JHONITET 5:0

23e minuut.
Afonso rent richting de bal. Afonso passt de bal met de wreef. Yurchak bereikt de bal nog maar net als eerste. Yurchak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FALCAO F.C - JHONITET 6:0

25e minuut.
Afonso geeft een lange en hoge pass. Pielak kopt de bal weg. Daar is Mora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mora draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Yurchak is nu in balbezit. Yurchak geeft de bal voor. Daar is Rosero Coral, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mora rent richting de bal. Mora haalt uit met een fantastische trap. Quiñónez bokst de bal weg.

28e minuut.
Yurchak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mora rent richting de bal. Chárry begaat een overtreding. Chárry krijgt een gele kaart. Mora wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

31e minuut.
Yurchak geeft een lange en hoge pass. Minetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Minetti probeert naar een medespeler te passen. Barbuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbuda haalt uit met een fantastische trap. Paal! Minetti is nu in balbezit. Minetti geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Afonso de bal onder controle te krijgen. Mora is nu in balbezit. Mora draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Higuita trapt de bal weg. Minetti probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Chárry de bal. Yurchak rent richting de bal. Yurchak schiet op doel. Quiñónez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Rosero Coral, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mora is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FALCAO F.C - JHONITET 7:0

34e minuut.
Moyano rent richting de bal. Barbuda met een sublieme pass. Klungelig pakt Mora de bal. Mora schiet op doel. Rosero Coral probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Dumitrache met een sublieme pass. Vanlıoğlu geeft de bal voor. Mora rent richting de bal. Mora haalt uit met een fantastische trap. Quiñónez probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Chárry is nu in balbezit. Pielak onderschept slim de pass. Pielak passt de bal zonder na te denken. Mora bereikt de bal nog maar net als eerste. Mora draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FALCAO F.C - JHONITET 8:0

41e minuut.
Satizábal speelt de bal door. Mora bereikt de bal nog maar net als eerste. Mora passt de bal zonder na te denken. Yurchak is nu in balbezit. Yurchak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FALCAO F.C - JHONITET 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FALCAO F.C 16%, JHONITET 84%.
FALCAO F.C - JHONITET 9:0

46e minuut.
Barbuda speelt de bal door. Yurchak rent richting de bal. Moyano bereikt de bal nog maar net als eerste. Yurchak bereikt de bal nog maar net als eerste. Yurchak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FALCAO F.C - JHONITET 10:0

50e minuut.
Pielak passt de bal zonder na te denken. Yurchak met een sublieme pass. Mora bereikt de bal nog maar net als eerste. Mora haalt uit met een fantastische trap. Barbuda probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FALCAO F.C - JHONITET 11:0

52e minuut.
Vanlıoğlu geeft een lange en hoge pass. Mora kopt de bal weg. Yurchak is nu in balbezit. Mora bereikt de bal nog maar net als eerste. Mora haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Mora bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbuda met een sublieme pass. Yurchak is nu in balbezit. Yurchak haalt uit met een fantastische trap. Quiñónez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FALCAO F.C - JHONITET 12:0

55e minuut.
Rosero Coral geeft een lange en hoge pass. Daar is Afonso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Afonso speelt de bal door. Yurchak is nu in balbezit. Yurchak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FALCAO F.C - JHONITET 13:0

59e minuut.
Milanowski geeft de bal voor. Yurchak is nu in balbezit. Yurchak speelt de bal door. Barbuda rent richting de bal. Barbuda draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Rosero Coral de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Burgos is nu in balbezit. Afonso verovert de bal door een tackle van achteren. Afonso geeft de bal voor. Yurchak is nu in balbezit. Yurchak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FALCAO F.C - JHONITET 14:0

64e minuut.
Pielak met een sublieme pass. Mora is nu in balbezit. Barbuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Yurchak is nu in balbezit. Yurchak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FALCAO F.C - JHONITET 15:0

69e minuut.
Minetti passt de bal met de wreef. Yurchak rent richting de bal. Yurchak passt de bal in één keer door. Mora is nu in balbezit. Mora draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Yurchak onderschept slim de pass. Yurchak passt de bal met de wreef. Barbuda is nu in balbezit. Barbuda draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Rosero Coral de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FALCAO F.C - JHONITET 16:0

75e minuut.
Vanlıoğlu geeft de bal voor. Moyano rent richting de bal. Afonso verovert de bal door een tackle van achteren. Mora is nu in balbezit. Mora schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Yurchak is nu in balbezit. Barbuda rent richting de bal. Barbuda met een sublieme pass. Mora rent richting de bal. Mora schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Barbuda probeert de bal met de borst te controleren. Barbuda probeert naar een medespeler te passen. Minetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Minetti geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Yurchak met een sublieme pass. Barbuda probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rosero Coral, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mora is nu in balbezit. Mora schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FALCAO F.C - JHONITET 17:0

85e minuut.
Afonso is nu in balbezit. Afonso passt de bal met de wreef. Yurchak rent richting de bal. Yurchak draait met de bal, schiet en ... Mora probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FALCAO F.C - JHONITET 18:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FALCAO F.C 14%, JHONITET 86%.
FALCAO F.C - JHONITET 18:0