Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atl. Huila san feliz
NUEVA Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 16.8
waardeloos Schieten hopeloos
hopeloos Passen zwak
slecht Verdedigen hopeloos


42e minuut.
Jara geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pajarito zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Camelo is nu in balbezit. Camelo geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Reyes geeft een lange en hoge pass. Nieto is nu in balbezit. Nieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieto onderschept slim de pass. Nieto draait met de bal, schiet en ... Castro bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atl. Huila 56%, san feliz 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Atl. Huila - san feliz 0:0

46e minuut.
Rubio heeft problemen om de bal te vangen. Boada onderschept slim de pass. Guerrero maakt een afschuwelijke overtreding. Guerrero krijgt een gele kaart. Boada is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Leyton komt bij de bal en schiet. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Domínguez is nu in balbezit. Martelo onderschept slim de pass. Manrique bereikt de bal nog maar net als eerste. Martelo onderschept slim de pass. Martelo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Mesa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Estacio komt het veld opgelopen. Camelo geeft een hoge lob. Miranda is nu in balbezit. Reyes legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Reyes krijgt een gele kaart. Miranda is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Camelo neemt zijn aanloop. Castro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atl. Huila - san feliz 0:1

79e minuut.
Martelo geeft de bal voor. Ovalle probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Leyton bereikt de bal nog maar net als eerste. Leyton geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Palomar de bal onder controle te krijgen. Araque kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Klungelig pakt Guerrero de bal. Ovalle verovert de bal door een tackle van achteren. Ovalle geeft een lange en hoge pass. Martelo rent richting de bal. Martelo schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atl. Huila 37%, san feliz 63%.
Atl. Huila - san feliz 0:1