Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
san feliz Atl. Huila
Normal Tactiek NUEVA
54% Balbezit 46%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 15.5
hopeloos Schieten waardeloos
slecht Passen hopeloos
hopeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Estacio speelt de bal door. Martelo heeft problemen om de bal te vangen. Camelo begaat een overtreding. Camelo krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Fonseca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonseca passt de bal met de wreef. Rial bereikt de bal nog maar net als eerste. Martelo is nu in balbezit. Martelo draait met de bal, schiet en ... Araque probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Palomar geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ovalle zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fonseca rent richting de bal. Fonseca haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: san feliz 50%, Atl. Huila 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
san feliz - Atl. Huila 0:0

51e minuut.
Reyes geeft de bal voor. Inworp. Miranda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Camelo rent richting de bal. Camelo geeft een lange en hoge pass. Castro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nieto rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
san feliz - Atl. Huila 1:0

53e minuut.
Fonseca verovert de bal door een tackle van achteren. Fonseca passt de bal in één keer door. Boada rent richting de bal. Boada draait met de bal, schiet en ... Araque maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
san feliz - Atl. Huila 1:1

54e minuut.
Camelo speelt de bal door. Nieto heeft problemen om de bal te vangen. Boada begaat een overtreding. Boada krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Pajarito rent richting de bal. Pajarito passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Jara de bal onder controle te krijgen. Nieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieto schiet op doel. De bal raakt de paal.

57e minuut.
Boada passt de bal zonder na te denken. Manrique bereikt de bal nog maar net als eerste. Manrique speelt de bal door. Miranda rent richting de bal. Miranda geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Pajarito met de inworp. Manrique rent richting de bal. Fonseca speelt de bal door. Nieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: san feliz 50%, Atl. Huila 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
san feliz - Atl. Huila 1:1