Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
No me acuerdo Fvck Off FC
esta esta mejor Tactiek 4321
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 21.3
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Montaño passt de bal met de wreef. Rai bereikt de bal nog maar net als eerste. Cajamarca legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rai wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Rai kan niet meer verder spelen. Cadena komt het veld opgelopen. Coral zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Galán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Cuevas is nu in balbezit. Cuevas met een sublieme pass. Rojas is nu in balbezit. Rojas draait met de bal, schiet en ... Galán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
No me acuerdo - Fvck Off FC 0:1

26e minuut.
Yate geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bustamante met de inworp. Coral is nu in balbezit. Coral geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Cuevas verovert de bal door een tackle van achteren. Cajamarca geeft een hoge lob. Valbuena rent richting de bal. Valbuena geeft een lange en hoge pass. Rendón probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Almanza verovert de bal door een tackle van achteren. Almanza geeft de bal voor. Klungelig pakt Ramírez de bal. Valbuena is nu in balbezit. Valbuena haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Cuevas geeft een lange en hoge pass. Cajamarca rent richting de bal. Cadena tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cadena krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Bustamante met de inworp. Ladino rent richting de bal. Ladino passt de bal in één keer door. Rojas rent richting de bal. Rojas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Rojas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Almanza is nu in balbezit. Almanza passt de bal in één keer door. Valbuena is nu in balbezit. Valbuena haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: No me acuerdo 56%, Fvck Off FC 44%.
No me acuerdo - Fvck Off FC 0:1

48e minuut.
Inworp. Cadena met de inworp. Almanza bereikt de bal nog maar net als eerste. Coral rent richting de bal. Coral schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Almanza bereikt de bal nog maar net als eerste. Almanza passt de bal met de wreef. Cuevas probeert naar een medespeler te passen. Cadena bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadena haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
No me acuerdo - Fvck Off FC 0:2

88e minuut.
Coral bereikt de bal nog maar net als eerste. Coral speelt de bal door. Ráquira rent richting de bal. Rojas onderschept slim de pass. Rojas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: No me acuerdo 55%, Fvck Off FC 45%.
No me acuerdo - Fvck Off FC 0:2